Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Luminiței Anghel a ajuns de nerecunoscut. „Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp”

Fiul Luminiței Anghel a ajuns de nerecunoscut. „Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp”
David Pușcaș, tânărul pe care Luminița Anghel l-a adoptat cu mulți ani în urmă trece prin momente foarte grele.

Băiatul suferă de depresie, iar situația s-a acutizat și a început să nu mai aibă grijă nici de imaginea sa.

Relația dintre David Pușcaș și Luminița Anghel a fost mereu plină de situații critice, iar tânărul a provocat scandaluri după scandaluri. Celebra cântăreață a încercat cât a putut să-l aducă pe drumul cel bun, dar se pare că băiatul a considerat că e bine să facă doar ce vrea, fără să-și asculte mama. David a povestit recent să suferă de depresie și spune că nu știe cum să procedeze să iasă din această stare.

„Stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile”

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a spus David Pușcaș, într-un vlog. Dacă tot mai mulți români sunt foarte îngrijorați privind starea de sănătate a lui David Pușcaș, Luminița Anghel n-a dat nici o declarație în acest sens.

 „Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea”

În toamna anului trecut, artista Dana Marijuana a povestit că i-a întins o mână de ajutor lui David, mărturisind că îl consideră ca și pe copilul său. „David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea.

O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre