Simona Ionescu / Redactor Șef

Flavia Mihășan, mamă pentru a doua oară. Micuțul va avea noroc, pentru că s-a născut într-o zi ploioasă

Flavia Mihășan, mamă pentru a doua oară. Micuțul va avea noroc, pentru că s-a născut într-o zi ploioasă
De foarte puțin timp, Flavia Mihășan e mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel sănătos.

Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Flavia Mihășan,s a devenit mamă pentru a doua oară. Cum arată bebelușul vedetei.

Flavia Mihășan, mamă pentru a doua oară. Micuțul va avea noroc, pentru că s-a născut într-o zi ploioasă

Și-a dorit dintotdeauna să aibă doi copii și Dumnezeu i-a împlinit dorința. De puțin timp, Flavia Mihășan este pentru a doua oară mamă, ea aducând pe lume un băiețel. Vedeta spune că atât ea cât și micuțul se simt foarte bine și nu a rezistat să nu vorbească cu fanii săi.

Ea a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare mângâindu-și micuțul pe cap. ”Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru!”, a scris Flavia în dreptul fotografiei.

Toată lumea a spus că cel mic va avea mult noroc în viață, pentru că s-a născut într-o zi ploioasă. Flavia mai are un băiețel, pe nume Carol, care a împlinit doi anișori. Flavia a fost extrem de norocoasă, pentru că sarcina nu i-a creat probleme, fiind asemănătoare cu prima. De altfel, dansatoarea a luat puține kilograme, deși a mâncat tot ce i-a poftit inima, dar niciodată nu a sărit calul.

Ce mesaje i-au trimis vedetele

Prima vedetă din România care i-a trimis Flaviei mesaj de felicitare pe rețeaua de socializare a fost Teo Trandafir. „Bine ai venit, bebe frumos și bun! Te așteptăm! Lumea va fi mai senină cu tine în ea!”, a spus, emoționată, Teo. Imediat a venit și reacția Nicoletei Nucă: „Felicitări, dragilor!! Sa fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare moment!”. La rândul său, Mihai Moraru i-a trimis Flaviei o inimă roșie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre