Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Dumitrescu a dat vestea pe contul de socializare. „Să vă fie cu noroc și sănătate foști angajatori”

Florin Dumitrescu a dat vestea pe contul de socializare. „Să vă fie cu noroc și sănătate foști angajatori”
Situația dintre cei trei chefi bucătari prieteni, Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea și Antena 1 se complică din ce în ce mai mult. Florin Dumitrescu le-a dat fanilor o veste nouă.

O altă veste de la Florin Dumitrescu privind situația cu Antena 1. A mai apărut încă un proces. „Patru procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi”.

„Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale”

Chef Florin Dumitrescu nu mai suportă situația prin care trece și a decis să-și anunțe fanii că în acest moment mai are încă un proces la activ cu Antena 1. În total, patru. El le-a spus internauților că a început deja să se teamă ca nu cumva să se ajungă și la alte lucruri. „Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte, mă trezesc cu patru procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește”.

„Deja începe să-mi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii”

„Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suporta orice. Dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii. Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație, că practic doar atât a mai rămas.

Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, au fost cuvintele lui Florin Dumitrescu.

Alături de acest mesaj, bucătarul a postat o fotografie sugestivă.

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea au pe rol patru procese cu Antena 1. Unul e intentat de ei

Scărlătescu a dat cărțile pe față

Nici Cătălin Scărlătescu nu a mai rezistat și a declarat că Antena 1 nu l-a plătit. Dar simpaticul chef a precizat că există viață și după emisiunea „Chefi la cuțite” și abia așteaptă să-și deschidă restaurantul. Bucătarul a precizat că „stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume”.

„Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții. După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât?”.

„Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare”

„Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți. Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating”, a mărturisit bucătarul pentru Cancan.

Sorin Bontea a fost cel mai rezervat în declarații privind litigiul cu fostul trust.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre