Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit! Cristina Şiscanu, îndoliată, a dat vestea tulburătoare. Tragedia a fost neașteptată

A murit! Cristina Şiscanu, îndoliată, a dat vestea tulburătoare. Tragedia a fost neașteptată
Pierderea unui părinte este cea mai mare durere pe care o poate suferi un copil, chiar dacă este la rându-i adult. O vedetă a avut parte de o asemenea nenorocire chiar în ziua în care ar fi trebuit să se bucure și să sărbătorească.

De Ziua Femeii, Cristina Șișcanu nu a avut parte de bucurii, ci de lacrimi. Tragedia a fost neașteptată. Vedeta și-a pierdut unul din părinți, iar durerea a copleșit-o. Ea a dat vestea pe rețelele sociale.

Cristina Șișcanu a anunțat vestea morții tatălui ei pe rețelele sociale (Sursa foto: instagram)

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”, a scris jurnalista, postând alături un emoticon în formă de inimă, de culoare neagră. Ea a distribuit și o fotografie, veche, din copilăria ei, alb- negru, în brațele iubitului său părinte care, de ieri, a murit.

Cristina Şiscanu, îndoliată de 8 Martie

În urmă cu trei ani, jurnalista născută în Ungheni a împărtășit o mare bucurie cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale. Ea a anunțat că și-a convins părinții să se mute la București, să le fie alături ei și soțului si, Mădălin Ionescu, și fiicei lor. Așa cum știți, cei doi, au împreună o fiică, Petra.

Mădălin Ionescu mai are un fiu și o fiică, din prima sa căsătorie, care sunt majori deja și, după divorț, au rămas cu mama lor. Ambii au o relație foarte frumoasă cu actuala soție a tatălui lor, iar mesajul postat de Cristina Șișcanu la împlinirea majoratului băiatului, au emoționat o țară întreagă.

Părinții Cristinei Șișcanu s-au mutat la București în urmă cu câțiva ani (Sursa foto: instagram)

Din 2021, părinții jurnalistei s-au mutat la București. Un an mai târziu, frumoasa din Ungheni a trecut prin momente de cumpănă în legătură cu aceștia, atunci când ambii ei părinți au ajuns internați în spital. Chiar dacă vedeta asigura pe toata lumea că problemele nu sunt îngrijorătoare, era măcinată de faptul că nu-i putea vedea pe cei doi, din cauza condițiilor stricte impuse de pandemie la vremea aceea.

Până la urmă, acel episod a trecut cu bine. Însă, acum, tatăl jurnalistei a decedat din cauza altor probleme de sănătate. Cristina Șișcanu nu a oferit detalii despre cauza decesului părintelui ei drag care i-a îndoliat ziua de 8 Martie.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre