Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei crede că iubita lui, Naomi, s-a săturat de România

Florin Ristei crede că iubita lui, Naomi, s-a săturat de România
Invitat în podcastul lui Speak, Florin Ristei a făcut dezvăluiri neștiute despre iubita sa, frumoasa Naomi Hedman.

Florin Ristei face parte din categoria artiștilor care nu au dus niciodată lipsă de bani. Se pare însă că nu ajunge la nivelul iubitei.

Florin Ristei crede că iubita lui, Naomi, s-a săturat de România

Are o voce extraordinară și face ravagii atunci când apare pe scenă. Florin Ristei nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme financiare, dar iată că fotomodelul Naomi Hedman, iubita sa, îl întrece la acest capitol. În podcastul lui Speak, Florin a recunoscut acest lucru, mărturisind că mulatra nu a dus niciodată lipsă de contracte, fiind chemată să pozeze sau să facă shooting-uri pentru diferite branduri renumite din lume. Și a fost recompensată cu bani mulți.

„A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele”

“Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe cinci ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce.

Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri două, trei zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, a mărturisit artistul.

Nu ar fi putut să-și lase țara pentru iubire

Pe de altă parte, Florin a spus că el nu ar putut să facă ca Naomi, să-și lase țara pentru iubire. Dar, crede că în ultima perioadă mulatra s-ar fi săturat de România. Mai ales că pare marcată de educația oamenilor. “Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici.

Când ne mai ciondănim puțin, îmi dau seama cât îi este de greu, e pentru cineva străin. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. E dubios să vii din Londra la toți ai noștri, în starea asta… Pe ea o marchează atât de tare chestii din astea mici la oamenii pe care-i întâlnim. Și îi explic că asta e educația de la noi și stilul.

E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei ei. Suntem cu o generație în urmă la gândire. Sunt chestii banale… să nu mai zic de rasism că am învățat o grămadă în ultimul an”, a povestit cântărețul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre