Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei s-a gândit bine și a decis: se însoară cu Naomi. E îndrăgostit lulea și gata să devină tătic

Florin Ristei s-a gândit bine și a decis: se însoară cu Naomi. E îndrăgostit lulea și gata să devină tătic
De când formează un cuplu cu Naomi Hedman, Florin Ristei e schimbat. Cântărețul și-a găsit fericirea, așa că urmează să facă următorul pas în relație.

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt mai fericiți ca niciodată. Deși adaptarea mulatrei a fost grea în România, și-au găsit echilibrul.

Florin Ristei s-a gândit bine și a decis: se însoară cu Naomi. E îndrăgostit lulea și gata să devină tătic

Florin Ristei și Naomi Hedman au planuri mari de viitor. Se iubesc foarte mult și au decis să e momentul să facă pasul cel mare și să întemeieze o familie. Cântărețul este extrem de mulțumit de relația cu iubita lui, care i-a schimbat viața în bine, mai ales că ea a demonstrat cât de mult îl iubește renunțând la Londra.

„Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc”

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…)

Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.”, a declarat Florin Ristei, potrivit okmagazine.

Vrea să plece din România

Mai mult decât atât, Florin vrea și copii cu frumoasa Naomi, dar s-a gândit ca la un moment dat să plece și din România. Nu de altceva, dar își dorește ca moștenitorii lui să crească într-o țară care să le ofere tot ce au nevoie, de la infrastructură la educație. Și mai ales bun simț…

„M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie. Dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol. Dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, s-a destăinuit celebrul cântăreț.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre