Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei și ciudățeniile sale culinare. „Când simți perișoara aia cum se combină cu rahatul…”

Florin Ristei și ciudățeniile sale culinare. „Când simți perișoara aia cum se combină cu rahatul…”
Florin Ristei face parte din categoria gurmanzilor, care nu-și refuză niciodată un preparat culinar. Dar la asemenea ciudățenii culinare chiar nu s-ar fi așteptat nimeni.

Adoră pepenele cu pâine, dar a recunoscut că nu suportă brânza. Veți rămâne surprinși să aflați ce ciudățenii culinare se ascund în farfuria lui Florin Ristei.

Florin Ristei: „Dar voi mâncați cozonac cu icre?”

V-ați gândit vreodată ce gust au icrele cu cozonac? Aveți curaj să încercați una dintre preferatele lui Florin Ristei?

„Cum se combină zeama aia de la pepene cu coaja aia de pâine crocantă, nu există multe pe lumea asta. Dar voi mâncați cozonac cu icre? Sau mămăligă cu dulceață? Mie îmi place și cozonac cu ciorbă.

Când simți perișoara cum se combină cu rahatul ăla din cozonac. (…) La mine în casă se mânca separat, era mama, tata, eu și frate-miu”, a mărturisit Florin Ristei într-un podcast recent.

„E cel mai tare frate”

Artistul a vorbit și cât de mult își iubește fratele, pe care îl consideră un om extraordinar. „E cel mai tare frate pe care îl am, că e singurul… În Asia Express l-a cunoscut lumea fix așa cum e. E cea mai sinceră și naturală persoană. Am un frate fain, nu l-am ales, dar…”, a recunoscut cântărețul.

„Mama m-a făcut de râs în fața clasei”

Ciudățeniile culinare ale lui Florin Ristei

Cu mama profesoară la școala unde a învățat, Ristei spune că nu i-a fost prea ușor, pentru că era privit diferit de colegi, crezând că e favorizat.

„Era total pe dos. Eu nu-i spuneam mama la școală, ci doamna profesoară. Dar tot mama a fost cea care m-a făcut de râs în fața clasei. Doar că să dea un exemplu. M-a scos la tablă, eu în clasa a VI-a știam franceză de nivel de facultate anul IV. Mama făcea pregătiri cu ăștia pentru facultate și eu stăteam cu ei, că-mi plăcea. Și rezolvam mult mai repede decât ei, prindeam tot”.

„Am ajuns acasă plângând”

Ristei continuă povestea: „Și m-a scos la tablă și m-a pus să scriu pe tablă ceva în franceză, făcusem o greșeală. Mama nu scotea un cuvânt în română în clasă. Și atunci a spus: așa se scrie?

Am început să plâng din prima. Mă tot uitam și nu înțelegeam ce am greșit. Și mi-a spus: la loc, șapte. Am ajuns acasă plângând, aveam traumă, i-am spus acasă să nu mai facă așa ceva, că mă face de râs.

Și ea a spus: când vei ști tot, o să ai zece. Dar asta m-a ajutat mult, delimitatul vieții profesionale de profesie”, s-a destăinuit Florin în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri