Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam și-a pierdut definitiv nepotul. Tânărul îl va putea ajuta doar când unchiul va da de belele

Florin Salam și-a pierdut definitiv nepotul. Tânărul îl va putea ajuta doar când unchiul va da de belele
Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Cariera lui e pe val, însă și problemele sunt pe măsură. Luna trecută a fost reținut de poliție 24 de ore, pe numele lui apărând acuzații grave despre care Salam a spus că sunt înscenări.

Florin Salam și-a pierdut definitiv nepotul, care, culmea, are talent muzical cu carul. Însă manelistul nu s-a grăbit să îl cultive atunci când i s-a cerut sprijinul, într-un show de televiziune. Prin urmare, tânărul a pornit pe un alt drum. Unul care i-ar putea fi de mare folos în primul rând unchiului, care a cam dat de belele în ultima vreme.

Adrian Mihai Petrache, nepotul lui Florin Salam, a fost dotat cu talent muzical ca și unchiul său. Acesta a ajuns în finalul ediției din 2020 a show-ului X-Factor, prin forțe proprii, fără să beneficieze de niciun sprijin din partea unchiului său celebru. Așa cum vă amintiți, Adrian Petrache chiar a pregătit un moment inedit pentru ultima ediție a sezonului X Factor 2020, însă, pe ultima sută de metri, planurile s-au schimbat.

Concurentul trebuia să fie pentru prima dată pe aceeași scenă cu unchiul său celebru, Florin Salam, însă acesta nu s-a mai prezentat. În final, Adrian Petrache a cântat fără unchi, făcând pereche cu Florin Ristei. El  le-a spus juraților că Florin Salam a lipsit „motivat”, având probleme de sănătate care s-ar fi manifestat imediat după repetițiile din ziua precedentă.

Nepotul lui Florin Salam își poate ajuta acum unchiul care a dat de belele

Chiar dacă s-a dovedit la X Factor că are talent muzical, nepotul lui Florin Salam a decis să schimbe macazul în carieră și s-a făcut avocat. Tânărul, care a luat Bacalaureatul cu media generală 9, a absolvit între timp Facultatea de drept.

@adrianpetrache11 Imi poti scrie pentru orice alte nelamuriri , precizari ,probleme juridice #infojuridice #drept #drepturi #jurist ♬ sunet original – Adrian Mihai Petrache

El și-a asumat total noua carieră, astfel că încă din timpul studenției a început să posteze pe TikTok clipuri în care „traducea” pe înțelesul tuturor diverse noțiuni juridice. Zilele acestea, nepotul lui Florin Salam a trecut cu brio examenul pentru a intra în Baroul București, iar acum este avocat cu acte în regulă.

Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, este acum avocat cu acte în regulă, înscris în Baroul București (Facebook)

„Cu bucurie și recunoștință, vă anunț că, în mod oficial, sunt avocat în Baroul București. Mulțumesc, în primul rând, profesorilor care au fost alături de mine și de colegii mei în acest drum de începere a descifrării tainelor științelor juridice și tuturor persoanelor din viața mea, care au fost lângă mine pe toată această perioadă, în care m-am pregătit pentru a susține examenul de intrare în profesia de avocat”, a anunțat Adrian Petrache.

Florin Salam, dosare penale pentru înșelăciune: „Este o înscenare”

Faptul că are un nepot avocat îi poate fi de folos în viitor unchiului său. În luna martie, pe numele lui Florin Salam s-au deschis două dosare penale în care manelistul era acuzat de înșelăciune, și anume că ar fi încasat mai multe mii de euro pentru a cânta la evenimente la care însă nu s-a mai prezentat.

La București, Florin Salam s-a ales cu trei plângeri. Prima a fost depusă în data de 12 aprilie 2023, iar celelalte două, anul acesta, în 16 ianuarie, respectiv  21 februarie 2024. Dosarul penal deschis de polițiștii din București pe numele lui Florin Salam urmează celui deschis tot în martie, la Târgoviște, unde un bărbat i-a făcut cântărețului plângere penală, acuzându-l că l-a înșelat cu 5.500 de euro.

În apărarea sa, manelistul susține că în aceste dosare ar fi implicat impresarul său. „Vor să însceneze. Vă rog să mă credeți”, le-a spus artistul jurnaliștilor, în fața secției de Poliție, când a plecat acasă după ce fusese reținut 24 de ore. Manelistul susține că în buzunarul lui n-a intrat nici un ban, iar când a vrut să restituie sumele, i s-a cerut și mai mult.

Florin Salam e supărat mai ales pentru că a fost trădat de oamenii din jurul său și susține că „mărul stricat se află chiar printre apropiați”. „E ceva la mijloc în care vor să mă țină departe de evenimente. Eu am luat 100 și ceva de evenimente, ei vor să facă în așa fel încât eu să nu ajung la cântări. Domnii avocați trebuie să afle neapărat despre ce este vorba”, a declarat Florin Salam pentru România TV.

Surse foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre