Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepotul lui Florin Salam s-a calificat în finala X Factor. Cu ce i-a surprins pe jurați

Nepotul lui Florin Salam s-a calificat în finala X Factor. Cu ce i-a surprins pe jurați
Sezonul 9 al show-ului X Factor se apropie de sfârșit și deja a apărut primul concurent calificat în finală, din echipa Loredanei Groza. Adrian Petrache, nepotul manelistului Florin Salam, s-a calificat în finală cu un moment care i-a impresionat pe jurații emisiunii.

Aseară, în cadrul semifinalei X Factor concurentul din echipa Loredanei Groza, Adrian Petrache, i-a surprins pe jurați cu un moment neașteptat. Acesta a intrat pe scenă cu frații săi și a interpretat o piesă emoționantă, în franceză. 

Un moment bun a avut și Iulian Selea, concurentul cu care nepotul lui Salam a intrat la duel, însă Loredana l-a ales în cele din urmă pe Adrian Petrache. Melodia aleasă de nepotul manelistului a fost una plină de emoție, în limba franceză. Este vorba de “Lex yeux de la mama” (Ochii mamei) cântată original de artistul Kendji Girac. Impresionat a fost și faptul că, deși tânărul nu cunoaște limba franceză, acesta a cântat impecabil, spre surpriza juraților care au apreciat momentul 

Nepotul lui Salam a primit aprecieri de la jurați 

Jurații au fost peste măsură de impresionați de prestația tânărului: “Adrian, ce-mi place la tine și ce am admirat din prima clipă în care ai apărut aici, la audiții, este că nu ai frică! Îți place să riști! Îți place să iei un lucru care există deja și să-l reinventezi! Ăsta este un lucru extraordinar!”, a fost reacția Loredanei Groza. Și Delia a mărturisit că a tras cu urechea la repetiții și i-a plăcut încă de pe atunci ce a auzit: “Am tras cu urechea de la repetiție și mi-a plăcut foarte mult de acolo ce se întâmplă! Ați avut un grup foarte bun! Foarte bun! A fost fix ceea ce a trebuit! Ai gândit foarte bine, dacă tu ai ales piesa! E foarte important să fii și inteligent muzical și să știi cu ce să te pui în valoare.”

Nici Ristei nu a rămas indiferent și l-a complimentat pe Adrian Petrache pentru accentul foarte bun în limba franceză: “Foarte bună alegerea piesei. Vorbești chiar foarte bine franceză, cu ”r”-ul acela. Mama e profesoară de franceză, deci! Lupta este strânsă”, a declarat juratul. 

Adrian Petrache a fost extrem de emoționat că a intrat în finală, însă nu a uitat să le mulțumească fraților săi: “Aș vrea să îi aplaudați pe frații mei! Le mulțumesc din suflet! Familia este ceva care îți dă o putere și o emoție… nu știu cum să explic! Vă mulțumesc din suflet, frații mei! Vă mulțumesc din tot sufletul meu”, a spus acesta. 

Finala X Factor va putea fi urmărită Vineri, 18 Decembrie, începând cu orele 20:30 pe Antena 1. Atunci, cei 4 finaliști se vor duela pentru a câștiga marele premiu și titlul de ”X Factor România 2020”, sezonul 9.

Ce a zis Inna când și-a auzit prima piesă la radio

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre