Simona Ionescu / Redactor Șef

Focuri de armă în Arad! Austriac urmărit ca-n filme după o ceartă conjugală

Focuri de armă în Arad! Austriac urmărit ca-n filme după o ceartă conjugală
Focuri de armă în Arad, noaptea trecută. A fost urmărire ca-n filmele de acțiune de la Hollywood. Polițiștii au fpăcut filtre, acestea au fost forțate, au urmat focuri de armă și, în final, un accident spectaculos. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, în timp ce urmăreau un suspect care conducea un microbuz, în noaptea de joi spre vineri, pe străzile din municipiul Arad. E vorba de un cetățean austriac de 64 de ani, care a „evadat” de acasă după o ceartă cu nevasta.

Conform martorilor, incidentul a avut loc după miezul nopţii, iar în urmărirea microbuzului s-ar fi aflat aproape zece echipaje.

Suspectul a mers cu viteză pe mai multe artere rutiere mari din oraş, respectiv Calea Radnei, Calea Iuliu Maniu, Banu Mărăcine, în cele din urmă oprindu-se într-un stâlp metalic pe strada Andrei Şaguna, unde a fost ridicat de către poliţişti.


Cele mai frumoase locuri din România, platou de filmare pentru un film ca la Hollywood

Fotografia cu care Antonia a înnebunit internetul. E fenomenal cum și-a expus posteriorul


Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, pentru Agerpres, că bărbatul este din localitatea Căpâlnaş şi, anterior, se certase cu soţia.

Zece echipaje în urmărire

În urma unui apel la 112, un echipaj de poliţie a mers acasă la cuplu, moment în care bărbatul s-a urcat în microbuz şi a fugit. El nu a oprit la mai multe filtre rutiere de pe traseul de peste 80 de kilometri parcurşi, iar poliţiştii l-au urmărit.

În municipiul Arad, echipajele aflate în urmărirea bărbatului au tras focuri de armă spre roţile microbuzului, iar în cele din urmă şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de indicatorul rutier.

Suspectul a fost rănit în urma impactului și ulterior preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat de urgență la spital.

Sursa foto: Critic Arad

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre