Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta concurentă de la „Bravo ai stil” a născut un băiat de nota zece – Prima fotografie, chiar din sala de nașteri

Fosta concurentă de la „Bravo ai stil” a născut un băiat de nota zece – Prima fotografie, chiar din sala de nașteri
Fosta asistentă a Mirelei Vaida și fostă concurentă "Bravo, ai stil"!, Emily Burghelea a început anul cum nu se poate mai bine.

Blonda, care a prezentat și emisiunea „Vorbește lumea”, la ProTV, a adus pe lume un băiețel de nota zece.

Emily a postat primele fotografii cu cel mic și a stat cu sufletul la gură până în ultimul moment. Motivul? Copilul a venit pe lume imediat ce a ajuns la spital și Andrei, soțul vedetei, care a ținut-o de mână în timpul nașterii. Voinicul, așa cum îi spunea Emily, a avut 3,7 kilograme și a primit nota zece la naștere.

Emily și bebelușul se simt foarte bine și abia așteaptă să ajungă acasă, unde sunt așteptați cu nerăbdare de celălalt copil care nu mai are răbdare să-și strângă frățiorul în brațe. Pentru că nimic nu e întâmplător pe lume, băiețelul a văzut lumina zilei în aceeași sală de naștere în care s-a născut și fetița vedetei, Amedea.

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10!

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10!

N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe contul său de Instagram.

24 de ore de travaliu

Dacă acum totul a fost ușor, când a adus-o pe lume pe Amedea, vedeta a mărturisit că travaliul a ținut nu mai puțin de 24 de ore. „24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea. La 22:40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă, de 3200 g, de care m-am îndăgostit instantaneu.

A fost cea mai frumoasă experiență din viata mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși. Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ”, a spus atunci prezentatoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre