Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta fetiță Zurli a pozat în costum de baie. Actrița trăiește o nouă viață după ce a părăsit trupa

Fosta fetiță Zurli a pozat în costum de baie. Actrița trăiește o nouă viață după ce a părăsit trupa
Fosta fetiță Zurli trăiește viața la maxim de când a părăsit trupa. Participă în continuare la evenimente cu copii, dar mai ales se bucură să trăiască clipa. Zilele acestea se răsfață cu apă sărată, nisip, soare și miros de alge în Vama Veche.

Fosta fetiță Zurli a pozat în costum de baie, iar fanii ei sunt de-a dreptul în extaz. Actrița trăiește o nouă viață după ce a părăsit trupa, iar asta se vede. „Când zâmbești radiezi și radiezi și pe restul, pe noi toți care te privim”, i-a transmis un internaut. „Fetița Zurli… a devenit Domnișoara”, a concluzionat un altul, cu ochii la ipostazele în care frumoasa Veronica (Vero) Căliman s-a fotografiat și s-a arătat lumii pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Fosta fetiță Zurli a pozat în costum de baie

Cu o siluetă de invidiat, fosta fetiță Zurli nu are nicio problemă să  pozeze în costum de baie. A optat pentru unul strălucitor.

„Am săpat puțin în nisip, am dansat până la răsărit, m-am confundat cu stânca, am adorat luna și am citit o poveste. M-am simțit bine, cum s-ar spune. Îmi plac weekendurile prelungite”, a dezvăluit vedeta. În această perioadă în care se regăsește, Vero Căliman s-a apucat și de școala de șoferi.

Vero Căliman s-a bucurat de weekendul prelungit de Rusalii, pe care l-a petrecut la mare (Facebook)

Ea povestește deseori despre noua ei viață. „M-am simțit copleșită la un moment dat, dar mi-am amintit repede că trăiesc fix ceea ce mi-am dorit să trăiesc. It’s happening and I better be awake for it! Have a great next one, everyone!”, spunea zilele trecute.

Fosta fetiță Zurli a pozat în costum de baie de pe plaja din Vama Veche (Facebook)

Vero susține că atâta vreme cât a fost fetița Zurli a simțit „o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat”.

De când a plecat din gașca Zurli a luat-o de la capăt, „dar cu o altă atitudine. „Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine”, a mărturisit Vero Căliman.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre