Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, preocupări total surprinzătoare. Nu-i trecea prin cap așa ceva înainte de despărțire

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, preocupări total surprinzătoare. Nu-i trecea prin cap așa ceva înainte de despărțire
Irina Tănase probabil va rămâne în istorie ca fosta iubită a fostului lider PSD. Cu o diferență de 29 de ani între ei, cei doi au avut ani plini de pasiune împreună, însă aceasta s-a stins după ce politicianul a ieșit din pușcărie.

În ultima perioadă Irina Tănase a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare și, după cum se vede, fosta iubită a lui Liviu Dragnea are preocupări total surprinzătoare. Probabil că nici nu îi treceau prin minte când participa cu acesta de mână la congresele social-democraților sau când vorbeau politică.

Devenită iubita unui milionar pasionat de artă, care și acesta este mai mare decât ea cu vreo două decenii, Irina Tănase și-a schimbat total viața, dacă e să ținem cont de postările pe care le are pe rețelele de socializare. Ea a șters de pe social – media multe fotografii din „epoca Dragnea”,  cea mai veche imagine rămasă fiind dintr-o excursie din Dubai de anul trecut.

Irina Tănase își învață urmăritorii de pe Instagram cum să curețe merele de chimicale (Sursa foto: Instagram)

Noua Irina Tănase are însă preocupări noi. Ea le-a oferit, recent, celor aproape 6300 de urmăritori pe care îi are pe Instagram, sfaturi despre cum să își curețe merele ca să poată fi mâncate.  Merele de la supermarket sunt tratate cu ceară, pentru a se păstra „proaspete”. Sfatul Irinei Tănase e să scufundați merele în apă fierbinte, apoi să le lăsați să de usuce în mod natural, la temperatura camerei. Doar așa ceara se va topi și le puteți mânca fără griji pentru sănătate.

Poză în pijama de satin

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea le-a arătat fanilor și noul ei look. Duminică, ea a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o pijama elegantă, din satin. Purta o pereche de cercei perlă și o bentiță îi ținea părul strâns.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea se transformă. Fanii sunt uluiți (Sursa foto: Instagram)

Având în vedere că era încă machiată și purta bentița, e posibil ca fotografia să fi fost făcută în timp ce Irina se pregătea de rutina cosmetică de seară. Fanii au apreciat că fosta iubită a lui Liviu Dragnea pare că întinerește pe zi ce trece.

S-a lăsat de meserie

Liviu Dragnea și Irina Tănase au decis să pună capăt relației lor, anul trecut. Pentru ea, această despărțire a fost o perioadă extrem de dificilă. După despărțire, au urmat tot felul de schimbări în viața Irinei Tănase. Ea a decis să renunțe la cariera de mediator autorizat pe care o practica din 2019. În luna octombrie, ea a și fost suspendată din Consiliul de Mediere, organizația care reglementează și promovează activitatea mediatorilor.

În cele 4 dăți când l-a vizitat pe Liviu Dragnea la pușcărie, Irina Tănase a făcut-o, de trei ori, în calitate de mediator (Sursa foto: Instagram)

Totodată, a renunțat și la cabinetul de mediator autorizat pe care-l deschisese în colaborare cu o prietenă, în centrul Bucureștiului. Legat de activitatea de mediator a Irinei Tănase, este de menționat faptul că aceasta a adus-o de trei ori în preajma fostului iubit, în perioada în care Liviu Dragnea a fost încarcerat. În prezent, Irina Tănase își continuă studiile de drept, pe care le-a început acum trei ani la Universitatea Spiru Haret. Aceasta este a doua facultate pentru tânăra care a absolvit și Facultatea de Relații Internaționale a Academiei de Studii Economice București.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre