Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Alex Bodi a apărut cu o rană urâtă pe piept. Explicația ei e ciudată: „Eram goală când”

Fosta soție a lui Alex Bodi a apărut cu o rană urâtă pe piept. Explicația ei e ciudată: „Eram goală când”
Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, trece prin momente neplăcute, după ce a avut parte de un incident... dureros.

Iulia Sălăgean le-a povestit fanilor prin ce situație a trecut recent. Blonda n-are ce să facă și lasă timpul să treacă.

Iulia Sălăgean și-a făcut-o singură. Acum tace și suferă

Iulia Sălăgean a apărut cu o rană pe sânul stâng și a ținut să lămurească situația, așa că a făcut un film pe rețelele de socializare și le-a explicat prietenilor din online care e povestea. Vedeta susține că ea este singurul vinovat, întrucât n-a fost atentă și i-a scăpat ondulatorul din mână.

„Această arsură drăguță s-a produs după ce mi-a căzut ondulatorul din mână direct pe piept. Eu eram dezbrăcată și s-a întâmplat una ca asta. M-ați întrebat ce am pățit? Nimic, doar m-am ars. Singură, a mărturisit vedeta”, zâmbind, pe rețelele de socializare.

 

Bianca Drăgușanu, scandal la adresa Iuliei Sălăgean

Cu puțin timp în urmă Bianca Drăgușanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că Iulia Sălăgean și Gabi Bădălău și-au dat mesaje. Ea susține că prima care a scris a fost Iulia, ba mai mult i-a trimis afaceristului și video-uri cu ea de la sală.

Ca un băiat bine crescut, se pare că însuși Bădălău i-ar fi arătat mesajele, asta ca să-i dovedească că nu are nici un gând cu Iulia.

„Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas”

”Acum un an si jumatate cand eram desparțiți au fost niște mesaje și știam de la el, ca el mi-a arătat. Până la urmă, care e problema, un bărbat e născut vânător, dacă cațeaua își ridică coada e problema ei ce face. Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas.

Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casa, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Antena Stars. Ce-i drept, nici relația Biancăi cu Gabi nu funcționează așa cum ar trebui, cei doi uitând de câte ori s-au certat și s-au împăcat.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre