Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a transformat într-o Crăciuniță în lenjerie sexy. Imagini de infarct

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a transformat într-o Crăciuniță în lenjerie sexy. Imagini de infarct
14 ani au fost împreună la bine și la greu, dar au hotărât să o ia pe drumuri diferite. Astăzi, Mihaela Coșerariu e schimbată radical.

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, e complet lipsită de inhibiții, iar domnii nu-și mai pot lua ochii de la ea.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a transformat într-o Crăciuniță sexy

Mihaela Coșerariu e admirată de toți cei care o cunosc nu doar pentru cum a reușit să se reinventeze după divorț. Femeia arată fantastic, deși e trecută de 40 de ani și nu ratează nici o ocazie să facă fotografii cât mai dezbrăcată posibil și să le posteze pe contul de socializare, stârnind multe reacții și primind mesaje pe bandă rulantă.

Recent, ea le-a arătat tuturor cum e să fii o Crăciuniță sexy și senzuală, iar fanii au fost în delir. Se pare că femeia nu s-a mai recăsătorit, dar ar putea să o facă oricând, la câți admiratori are. După ce s-a despărțit de Mădălin, Mihaela s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București, dar a lucrat și ca PR în diverse proiecte.

Care au fost motivele despărțirii

Cei doi și-au spus adio în 2010, iar Mădălin a încercat să explice atunci motivele, într-un mod cât mai delicat de ce au ajuns la divorț. „Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare

„Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea”

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum”, au fost cuvintele lui Mădălin Ionescu.

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre