Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul câștigător X Factor e cu nervii la pământ. Toată munca lui s-a dus pe apa sâmbetei. Cine i-a pus gând rău

Fostul câștigător X Factor e cu nervii la pământ. Toată munca lui s-a dus pe apa sâmbetei. Cine i-a pus gând rău
Una dintre cele mai mari voci ale României, Florin Răduță, câștigătorul X Factor trece prin momente grele. Artistul a povestit totul.

Florin Răduță a intrat pe mâna hackerilor care i-au spart contul. Artistul e pur și simplu șocat de acest lucru și încearcă să remedieze situația.

Fostul câștigător X Factor e cu nervii la pământ. Toată munca lui s-a dus pe apa sâmbetei. Cine i-a pus gând rău

Florin spune că hackerii i-au schimbat și adresa de e-mail, apoi a apărut un live în care răufăcătorii încercau să păcălească prietenii lui din online. ”Mi-a fost spart, a fost desființat contul. Mi-au șters toate materialele de-a lungul timpului pe care le-am avut. Toate piesele pe care le-am lansat de 7 ani de zile, toate emisiune, tot ce am făcut eu de 7 ani de zile, totul era acolo.

Am văzut că a dispărut poza de profil, am postat aseara un trailer la noua mea piesă și acolo am dat pe link și am văzut că nu mai există, nu mai puteam să accesez sau să vizualizez piesa. După au pus un live ei, ceva cu bitcoin, voiau să fraierească oamenii, să dea bani. Erau vreo 5000 de persoane pe live, mi-au schimbat adresa de mail, nu mai aveam acces”, a declarat Florin Răduță, pentru Spynews.

E obligat să-și anuleze și concertul din online

Artistul susține că hackerii au spart pagina de YouTube imediat după ce acesta a postat teaser-ul piesei pe care urma să o lanseze. Și mai rău e faptul că în această situație e obligat să-și anuleze și concertul din online și susține că nu e singurul artist care a pățit așa ceva.

”Am raportat imediat contul și Youtube l-a desfințat. S-a închis acum contul, toți abonații s-au dus, toate videoclipurile s-au dus și acum încerc să-l recuperez, dar nu există nicio șansă aparent. Pur și simplu contul a fost spart după ce am postat trailerul cu noua piesa. Am primit pe mail că adresa de mail a fost schimbată.

Partea proastă e că aveam și un concert online pe care trebuia să-l susținem, se anulează, nu mai există unde să-l fac. Toate piesele s-au dus și deocamdată nu mai pot lansa noua piesă că nu mai am cum, dar dacă nu se poate, îți dai seama că o iau de la 0 și fac altul. Canalul a fost crescut organic, n-am plătit nimic, dar ce să faci, oamenii sunt de rahat în ziua de azi. (…) Din câte știu asta s-a întâmplat la mai mulți artiști (…)”, s-a destăinuit Florin Răduță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre