Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul ginere al lui Putin sfidează restricțiile și războiul. A zburat în Dubai cu iubita pentru o megapetrecere

Fostul ginere al lui Putin sfidează restricțiile și războiul. A zburat în Dubai cu iubita pentru o megapetrecere
Despre Kirill Shamalov s-a spus că s-a căsătorit cu fiica lui Putin, Katerina, într-o nuntă „secretă” în stațiunea de schi Igora, în februarie 2013. Au divorțat, dar el a rămas cel mai tânăr oligarh al fostului socru.

După ce a divorțat de fata lui Vladimir Putin, Kirill s-a recăsătorit, dar nici al doilea mariaj nu a ținut.

În acest moment, cel mai tânăr miliardar al Rusiei a declanșat un scandal mediatic după ce s-a aflat că a plecat în Dubai să-și serbeze aniversarea de 40 de ani. Alături o are pe noua iubită, Anastasia Zadorina, fiica bogată a unui general FSB.

Criticile au apărut pe fondul situației grele din cauza sancțiunilor la care e supusă Rusia de când a fost invadată Ucraina, iar Kirill Shamalov a organizat o petrecere fastuoasă pentru cea de-a 40-a aniversare a sa în Emiratele Arabe Unite.

„În timp ce toată lumea din țară strânge cureaua, iar companiilor din mediul de afaceri și industriei li se încredințează roluri cheie în salvarea economiei, fostul ginere al lui Vladimir Putin, acționar miliardar al Sibur (gigant petrochimic) Kirill Shamalov își trăiește viața de lux”, a transmis canalul Telegram VChK-OGPU, citat de Daily Mail.

„Sursele spun că va avea loc o nuntă în curând”

Despre noua sa parteneră se știe că se numește Anastasia Zadorina, are 33 de ani și este fiica unui puternic general al serviciilor secrete din FSB, care joacă un rol cheie în invazia Ucrainei la comanda lui Putin. Ei se află în Emirate de peste o săptămână, fac plajă, karaoke și se bucură de opulența locului.

Petrecerea fastuoasă ar fi avut loc la celebrul Burj Al Arab din Dubai. A fost organizată „doar pentru elită și s-a desfășurat în condiții de secretizare sporită, având în vedere evenimentele actuale din Ucraina”, a explicat postul citat.

Alături de Kirill Shamalov, oaspeții au fost primiți de noua sa iubită, Anastasia Zadorina, despre care sursele spun că va avea loc o nuntă în curând.

Zadorina este fondatoarea brandului de haute couture ZASPORT, ținută oficială pentru echipa olimpică a Rusiei. Ea ar fi absolvit Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), de fapt un teren de antrenament pentru viitorii diplomați și spioni de top.

Tatăl Anastasiei Zadorina este puternicul general-colonel FSB Mikhail Shekin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre