Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul iubit al Cristinei Cioran, hotărât să-și ia familia înapoi. „Am fost și la preoți…”

Fostul iubit al Cristinei Cioran, hotărât să-și ia familia înapoi. „Am fost și la preoți…”
Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran se topește de dorul fetiței și al fostei partenere. Pentru că vrea să-și recupereze familia, a ajuns la preoți și la psiholog.

Alex Dobrescu luptă din răsputeri să-i intre din nou în grații Cristinei Cioran. Bărbatul a mărturisit că s-a spovedit la preoți, le-a cerut cele mai bune sfaturi și a ajuns și la psiholog.

„Mi-e dor de familie”

Alex Dobrescu a realizat cât de mult a greșit față de Cristina Cioran și fetița sa și e dispus să facă orice sacrificiu doar pentru a-și recupera familia. Recent, bărbatul a făcut o nouă cerere, după ce i s-a respins apelul de revocare.

Speră din suflet că de data aceasta oamenii legii îi vor înțelege disperare și îi vor da câștig de cauză. Dobrescu susține că se simte „dezrădăcinat, mi-e dor de familie” și speră să poate să scape de „brățară. Și două luni dacă aș recupera cu fetița contează enorm”.

„Psihologul mi-a zis să nu mai răspund provocărilor, dacă-mi iubesc familia”

Alex Dobrescu face tot ce poate ca să se întoarcă la familie

Fostul iubit al Cristinei Cioran susține că a înțeles cât de multe greșeli a făcut și s-a schimbat radical. Pentru că se topește de dorul actriței și al fetiței sale, bărbatul spune că a ajuns și la psiholog, dar și la preoți.

„Vreau să mă întorc la familie. Am vorbit cu duhovnicul și la psiholog, dar nu au ei ce să-mi spună din afară când eu știu că regret. Psihologul mi-a zis să nu mai răspund provocărilor, dacă-mi iubesc familia”, a mărturisit acesta pentru Fanatik.

Și afacerile sunt pe butuci

Dată fiind starea prin care trece, Alex Dobrescu a declarat că nu s-a putut concentra nici asupra afacerilor, iar acesta au început să se ducă „de râpă”. De asemenea, el crede că și Cristinei „îi e greu fără mine.

Ne-am iubit mult, ele sunt totul pentru mine” și spune că le-a  trimis „mereu bani prin prieteni”. Cei doi foști parteneri s-au despărțit cu scandal și și-au aruncat cuvinte grele unul altuia. Pentru că nu a scos-o la capăt cu bărbatul, actrița a apelat la oamenii legii, iar acesta are interdicția de a se apropia de casa vedetei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre