Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul iubit al Vicăi Blochina, arestat și el!

Fostul iubit al Vicăi Blochina, arestat și el!
Mai mulți milionari cu iubite celebre au ajuns în arest noaptea trecută. Fostul iubit al Vicăi Blochină a petrecut noaptea departe de puful așternuturilor de acasă. I s-a tras de la ouă.

Milionarul constănțean Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina, a fost reținut de oamenii legii, după scandalurile în care a fost implicat, în ultimele zile.

Controversatul om de afaceri a fost reţinut miercuri seara, pentru 24 de ore, după ce a aruncat cu ouă în maşina Mariei Done, cea care ar fi spus despre el că are o relație cu o femeie măritată. Cu câteva zile înainte a aruncat cu excremente în aceeași „țintă”, ambele scandaluri având loc în trafic. „Am aruncat niște ouă pe ea, să-și facă o omletă”, a spus atunci Stila Sarafu.

Tulburarea ordinii publice, dar şi aşa- zisele ameninţări l-ar putea costa scump pe Stila Sarafu. Pe lângă faptul că acesta se afla deja sub control judiciar, în alt dosar, aceste ouă aruncate pe parbrizul maşinii ar putea fi cele mai scumpe din showbizul autohton, informează Evenimentul Zilei.

Femeile din jurul lui Sarafu s-au aliat împotriva lui

Bruneta cere daune morale de 5 miliarde de lei, iar Simona, cumnata lui Brigitte Pastramă, despre care s-ar fi spus ca ar fi avut o relatie cu el, cere daune de 50.000 de euro. Şi asta nu este tot. Se pare că Vica Blochina, Simona, dar şi bruneta a carei maşină a fost murdarită, s-ar fi coalizat acum, iar fetele au un singur scop: să îl distrugă pe Sarafu.

Fost membru al cunoscutului clan „Spaniolul”, Stila și-a făcut loc și printre persoanele publice și este cunoscut în Constanța, și nu numai, unde a avut anumite probleme cu legea.

Culmea, vecinii tânărului ce locuiește într-o vilă impunătoare în Constanța, îl știu de băiat bun și respectuos, chiar dacă în trecut a mai avut probleme cu legea. Stila Sarafu e cunoscut ca împătimit al jocurilor de barbut, unde ar fi pierdut sute de mii de euro. Probabil că, acum, anchetatorii îl vor întreba și de unde are banii pentru opulența pe care  o afișează.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce face Daria Radionova singură în vila logodnicului ei, Bodi, reținut de DIICOT

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre