Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva”, Andrei Aradits, a plecat în lume cu trotineta. Unde a ajuns

Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva”, Andrei Aradits, a plecat în lume cu trotineta. Unde a ajuns
Andrei Aradits a decis ca vacanța din acest an să fie una cu totul și cu totul diferită. Și-a luat băiatul și două trotinete și au pornit la drum.

Andrei Aradits și fiul său, Eric, fac o echipă formidabilă. Pe unde s-au plimbat cei doi.

Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva”, Andrei Aradits, a plecat în lume cu trotineta. Unde a ajuns

A strălucit în serialul „Vlad” de la Pro TV,  a fost senzațional în postura de jurat la emisiunea Te cunosc de undeva, iar acum Andrei Aradits se relaxează. El a decis că a venit momentul să-și ia fiul de 17 ani, două trotinete, ruscacurile din dotare și să plece în lume.

De data asta, cu trenul. Eric a acceptat imediat propunerea tatălui și, din postările făcute de artist pe pagina sa de socializare se vede clar că cei doi se distrează de minune. Chiar dacă au fost momente în care cei doi au mai întâmpinat și ceva probleme…

„E o călătorie cu peripeții și e foarte amuzantă”

„Fix acum când răspund la aceste întrebări, suntem la München! S-au întâmplat și o grămadă de accidente: două trenuri au fost anulate, unul s-a stricat și ne-a lăsat într-un soi de Curtici nemțesc, Eric a luat o gură din supa mea și l-a pocnit alergia la susan. E o călătorie cu peripeții și e foarte amuzantă!”, a mărturisit actorul pentru TVMania.

Cel mai mult le-a plăcut în Olanda

Cei doi au reușit să vadă vreo cinci țări, dar s-au simțit cel mai bine în Olanda. „Am ajuns în vreo cinci țări. În medie, am petrecut trei zile într-un oraș. Cel mai mult ne-a plăcut Utrecht, în Olanda… ce orășel frumos! Și tot centrul universitar zici că-i rupt din science fiction. E foarte interesantă combinația dintre aparentul libertinaj moral și ordinea strictă, asumată a cetățenilor.

„Cred că mă știa de la televizor, dar mă confunda cu vreun politician, ceva”

Cea mai neplăcută chestie s-a întâmplat în Amsterdam. Un român patriot, după ce am refuzat să îi dau 5 euro, și-a scos telefonul să facă live cu mine și m-a întrebat pe banii cui stau eu în Olanda, de ce beau apă din Amsterdam în loc să beau apă din România și cât am furat ca să ajung aici. Cred că mă știa de la televizor, dar mă confunda cu vreun politician, ceva…”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre