Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul ministru al Mediului, soția și copiii, duși de urgență la spital după accident

Fostul ministru al Mediului, soția și copiii, duși de urgență la spital după accident
Fostul ministru al Mediului, soția și cei doi copii trec prin momente critice. Au fost implicați într-un grav accident și au ajuns la spital, în București.

Fostul ministru al Mediului dar și soția și copiii au ajuns la Spitalul Clinic de urgență ”Bagdasar-Arseni” din Capitală. S-a luat această decizie pentru că la cel mai apropiat spital, cel de la Ploiești, nu există un tomograf pentru a evalua copiii. De asemenea, au ajuns la spital și soția și cei doi copii. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatele au ieșit negative.

Șoferul vinovat nu a dat prioritate și a intrat în mașina fostului ministru

Ilan Laufer, soția și cei doi copii trec prin momente cumplite. În județul Prahova, la Câmpina, aceștia au fost implicați într-un grav accident rutier și au avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor. Potrivit informațiilor oferite de Incomod Prahova, șoferul celuilalt autoturism a făcut un viraj la stânga, dorind să intre în curtea casei unde locuiește.

Ilan Laufer și soția

Nu a acordat prioritate și a intrat într-un copac dar și în mașina condusă de Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Ce spune poliția

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani” se precizează în comunicatul Poliției.

Atât Ilan Laufer, cât și soția și copiii minori au suferit traumatisme serioase. Imediat la fața locului au fost echipaje medicale, iar aceștia au fost transportați la spitalul din Ploiești pentru a li se face toate investigațiile medicale. După evaluare au fost transferați la spitalul Bagdasar din București.

În acest moment, polițiștii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs accidentul rutier.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre