Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul soț al Andreei Antonescu a revenit în țară. Fiica lor a izbucnit în lacrimi

Fostul soț al Andreei Antonescu a revenit în țară. Fiica lor a izbucnit în lacrimi
Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu, a revenit în țară, iar Sienna, fiica celor doi, a izbucnit în lacrimi. Momentul a fost unul emoționant pentru întreaga familie.

Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu, trăiește de mulți ani în Statele Unite. Sienna, fiica celor doi, care are acum 12 ani, a locuit ba în Statele Unite, ba în România. Aflată de ceva timp alături de mama ei în țară, Siennei îi era dor de tatăl ei. Dorința însă i s-a împlinit, căci fostul soț al Andreei Antonescu a revenit în țară, iar Sienna a fost atât de emoționată încât a izbucnit în lacrimi. 

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au căsătorit în 2011 și, deși s-au despărțit în 2017, după doar 6 ani de căsnicie, divorțul oficial s-a pronunțat abia anul trecut, chiar înainte ca artista să aducă pe lume cea de-a doua fetiță, pe care o are cu Victor Vrînceanu. 

Andreea Antonescu are o relație bună cu fostul soț 

Cu toate că nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Andreea și Traian au rămas prieteni și au o relație foarte bună. Chiar cântăreața mărturisea în urmă cu ceva timp cum se înțelege cu fostul soț: „Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt când e cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim în alte situații. 

E un om care merită. Întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine. A vorbit calm. E un om pe care îl respect mult și care, sunt convinsă, va fi până la final unul dintre oamenii apropiați de sufletul meu”, mărturisea cântăreața la acel moment. 

Cei doi au avut grijă ca Sienna să nu simtă lipsa vreunuia din părinți 

În ceea ce privește faptul că Andreea și Traian trăiesc pe continente diferite, cântăreața a povestit că amândoi au grijă ca Sienna să simtă că are ambii părinți aproape: „Și eu și Traian vorbim în permanență cu Sienna. Îi spunem că orice ar fi e iubită de amândoi. Sienna simte asta. 

Știe cât de mult înseamnă pentru noi cuvântul familie și se simte iubită și protejată. Sienna este un copil spiritual, blând și cu foarte mult bun simț”, a mai spus Andreea Antonescu. 

Traian Spak a venit în România 

Pentru că nu își mai văzuse fiica de ceva timp, Traian Spak a decis să facă o vizită în România. Andreea și Sienna l-au așteptat amândouă pe omul de afaceri la aeroport. Cântăreața a filmat întregul moment în care Sienna și-a văzut tatăl și a alergat emoționată spre el. 

Când a ajuns în dreptul lui l-a luat în brațe, iar pe filmare se vede cum tânăra plânge de emoție, în timp ce se află în brațele tatălui ei. Andreea, Traian și Sienna au făcut poze în care toți trei zâmbeau fericiți, semn că, deși nu mai formează un cuplu, chiar au o relație extraordinară și se comporta ca o familie atunci când sunt împreună. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre