Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotografia cu care Antonia a înnebunit internetul. E fenomenal cum și-a expus posteriorul

Fotografia cu care Antonia a înnebunit internetul. E fenomenal cum și-a expus posteriorul
De o singură fotografie a avut nevoie Antonia pentru a înnebuni litoralul românesc și internauții. Și, culmea, își expunea defectele. Ce a ieșit, veți vedea.

Aflată în vacanță pe litoral Antonia a reușit să strângă aproape 150.000 de aprecieri, în câteva ore, cu o fotografie pe care a postat-o pe o rețea socială. Culmea, nu voia decât să își expună defectele, într-un manifest de sprijin față de alte femei care se confruntă cu aceeași problemă. „Superbă, modestă, OM. Te felicit ptr. ceea ce ești, ptr. alegerea pe care ai facut-o (Alex), ptr. frumoasa familie pe care o ai. Să auzim numai de bine”, este comentariul unei fane.

Antonia și-a ionformat mereu fanii cu privire la operațiile estetice

Artista a recunoscut mereu că nu este perfectă, iar ultima imagine de pe Instagram arată cât de sinceră e. Antonia își prezintă vergeturile de pe corp, apărute în urma sarcinilor, și le invită și pe alte femei să își asume astfel de semne de „frumusețe”.  Adevărul e că Antonia, cu sau fără vergeturi, are un corp de vis. Iar acum și-a arătat posteriorul în toată splendoarea lui.


Adelina Pestritu l-a executat pe nepotul mitocan a lui Becali. Ce sumă i-a luat vedeta

Andreea Bălan a plecat la munte. Imagini despre cum se distrează


Când vine vorba de sinceritate, Antonia se ține de cuvânt. În timp ce alte vedete mint când sunt chestionate cu privire la operațiile estetice făcute, artista nu are nicio problemă în a le etala pe ale sale. În urmă cu puțin timp, Antonia și-a anunțat fanii că anulează unul dintre concertele sale, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. Câteva zile mai târziu, artista le-a dezvăluit tuturor că a suferit o nouă intervenție la sâni, dar se simte foarte bine.

„Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r. – la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Akim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a mărturisit Antonia pentru o publicație din România.

Partenera de viață a lui Alex Velea este mama a trei copii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre