Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele Andei Adam face ravagii în rândul femeilor. E frumos de pică, doamnele i-au pus gând rău, dar din păcate…

Fratele Andei Adam face ravagii în rândul femeilor. E frumos de pică, doamnele i-au pus gând rău, dar din păcate…
Dacă veștile despre Anda Adam circulă des, despre fratele său vitreg se cunosc puține lucruri. Iată cine e tânărul care a luat mințile femeilor.

Cunoscută pentru stilul său excentric, Anda Adam a făcut deliciul telespectatorilor, invitată în emisiunea lui Denise Rifai. Sinceră, celebra blondă a explicat românilor că nu se uită la bani când vine vorba de imaginea ei, așa că scoate din buzunar nu mai puțin de 10.000 de euro lunar. Iar Yosif Mohaci, actualul ei soț, o sprijină din toate punctele de vedere, pentru că nimic nu e mai important decât bărbat decât să-și vadă partenera de viață fericită.

Anda Adam și-a văzut visul împlinit

Cântăreața a povestit că a suferit enorm pentru că nu a avut familia lângă ea, dar de când l-a cunoscut pe Yosif e fericită, mai ales că se înțelege perfect și cu copiii soțului. Iar când vin sărbătorile și casa e plină, ea se simte binecuvântată, a spus vedeta într-o emisiune a lui Teo Show.

“Acum sunt într-o familie foarte numeroasă și când ne strângem la masă suntem 12-14”

“Eu de când mă știu am suferit de singurătate, părinții mei sunt plecați de foarte mult timp și niciodată nu am fost așa, să luăm masa în familie. Iar acum Dumnezeu mi-a dat exact ce mi-am dorit. Acum sunt într-o familie foarte numeroasă și când ne strângem la masă suntem 12-14. Am trei copii dintr-o dată, pentru că Joseph mai are o fetiță de vârsta Evelinei, Azac, un băiețel de 13 ani și Nicole de 5 ani și jumătate și Evelin de 6 ani.”, a spus vedeta.

Vlad, împătimit de fitness

Chiar dacă părinții s-au despărțit, Anda Adam se mândrește peste tot cu familia ei. Mama artistei se află în SUA, iar tatăl și fratele său au ales Australia. Îndrăgostit iremediabil de fitness, Vlad și Anda sunt în relații foarte bune, dovadă că Anda a făcut tot ce a putut și a fost alături de el în cel mai frumos moment din viață.

Pentru că Vlad s-a căsătorit cu Melania, un fotomodel de succes, spre dezamăgirea doamnelor și domnișoarelor care-l adoră. Și pentru că toate lucrurile s-au așezat pe făgașul lor firesc, Vlad și Melania sunt acum și părinții unei superbe fetițe.

Model pentru Cătălin Botezatu

Vlad are un corp perfect, motiv pentru care a câștigat numeroase medalii la concursurile de fitness. O perioadă scurtă a venit și în România și s-a făcut remarcat, defilând ca model pentru designerul Cătălin Botezatu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre