Simona Ionescu / Redactor Șef

Fraţii Tate au arătat lumii cum este într-o pușcărie din România. Imaginile lor, difuzate pe rețelele sociale

Fraţii Tate au arătat lumii cum este într-o pușcărie din România. Imaginile lor, difuzate pe rețelele sociale
După ce au scăpat de arestul la domiciliu, frații Tate au uitat parcă de tot necazul și au început distracția. Gestul făcut recent pe rețelele de socializare nu e tocmai unul potrivit. Iar părerile sunt împărțite. Unii spun că au vrut să arate în ce condiții au rezistat în arest. Alții, însă, sunt de părere că imaginile lor arată lumii că nu este atât de rău în pușcăriile din România pe cât s-a spus.

Frații Tate au rupt rețelele de socializare în două. Ultimul lor gest e greu de explicat în cuvinte și se pare că cei doi au uitat că încă nu au scăpat de probleme.

Timp de 24 de ore, frații Tate s-au filmat live și le-au arătat fanilor cu ce-și ocupă timpul după ce au scăpat de arestul la domiciliu și au fost puși sub control judiciar.

Milionarii din Marea Britanie au improvizat o celulă de pușcărie în vila lor din Pipera, cu mai multe paturi, toaleta în interior, fără telefoane mobile sau alte facilități, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare de o altă persoană. Au făcut și o petrecere pe cinste și speră ca în cel mai scurt timp să fie liberi ca pasărea cerului.

Au improvizat o celulă în vila lor din Pipera

Cei doi milionari se află sub control judiciar

Andrew și Tristan au primit vestea cea bună pe 4 august 2023, când Tribunalul București a decis că va înlocui măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. Atunci, Andrew a făcut și primele declarații. „Timpul este de partea noastră și, mai devreme sau mai târziu, toată lumea va înțelege prin ce am trecut.(…) Sunt fericit! Știam că dreptatea va ieși la iveală și mă simt foarte fericit.

Spectacolul făcut de frații Tate

„O parte din mine încă simte că războiul nu s-a terminat”

Sunt entuziasmat, dar o parte din mine încă simte că războiul nu s-a terminat. Războiul nu se va termina pentru mine până când toată lumea nu va înțelege că sunt complet nevinovat, din cap până în picioare. Va continua până când toată lumea, care m-a înjurat și a crezut aceste baliverne, va înțelege cât de mult a greșit.

Și știu că acea zi se apropie și de asta sunt entuziasmat”, a spus Andrew Tate atunci.

Frații au fost arestați preventiv în decembrie 2022, acuzați de exploatarea sexuală a mai multor tinere în studiourile lor de videochat. Sunt trimiși în judecată pentru viol, trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre