Simona Ionescu / Redactor Șef

Fricile lui Mihai Bendeac. Ține în pat un obiect de la fosta iubită, ca să nu-i fie teamă

Fricile lui Mihai Bendeac. Ține în pat un obiect de la fosta iubită, ca să nu-i fie teamă
Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, simpaticul Mihai Bendeac a făcut declarații uluitoare despre viața lui.

Cum trăiește Mihai Bendeac? Care e viața lui din spatele camerelor de filmat? Actorul a spus lucruri incredibile.

Fricile lui Mihai Bendeac. Nimeni nu a știut de asta până acum

În podcast-ul lui Măruță, Mihai Bendeac i-a uimit pe toți atunci când a explicat că trăiește într-o casă în care e mereu întuneric, draperiile fiind permanent trase. În schimb, nu lipsesc lumânările aprinse, obiectele vechi și ursulețul Ted. Cel cu care Bendeac doarme în fiecare noapte și pe care l-a primit de la o persoană pe care a iubit-o foarte mult. Atât de drag îi este, încât acesta nu este dat jos din pat nici când Mihai e vizitat de vreo domnișoară, care înnoptează la el.

“Prima dată am zburat cu Cotabiță, pe urmele unor gagici”

Pe de altă parte, Mihai a recunoscut că una dintre marile sale frici e cea de avion, motiv pentru care nu a mai călcat pe vreun aeroport de trei ani. “Acum trei ani a fost ultima cursă și a fost oribilă, pentru că am făcut foarte urât. Nu mi s-a întâmplat niciodată nimic. Prima dată am zburat cu Cotabiță, pe urmele unor gagici.

Și mergând spre aeroport la un moment dat el a spus că am ajuns. Și am văzut aeroportul Băneasa. Și eu credeam că acolo nu e pistă mare și nu zboară first class. Și am intrat într-un avion care era atât de vechi că avea buretele ieșit afară”, a declarat Bendeac.

Ce ofertă a primit de la ProTV

În altă ordine de idei, Mihai a recunoscut că, după plecarea lui Florin Călinescu de la Românii au talent, a primit o ofertă din partea acestui post de televiziune. A fost a doua ofertă de la ProTV, după ce trustul și-a mai încercat norocul odată anul trecut. Unul dintre motive pentru care a refuzat și acum a fost faptul că îi este teamă să nu-și piardă libertatea pe care o are la Antena 1.

„Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru ”Românii au talent”. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a mărturisit Bendeac la podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre