Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa artistă care și-a șters lacrimile și iubește din nou. Nici pe EL nu-l mai ascunde

Frumoasa artistă care și-a șters lacrimile și iubește din nou. Nici pe EL nu-l mai ascunde
Cu patru ani în urmă a divorțat de bărbatul căruia îi jurase iubire până la sfârșitul vieții. A suferit enorm, dar a devenit o femeie și mai puternică și mai frumoasă. Astăzi artista se mândrește cu noul iubit.

Divorțul de tatăl copilului său i-a frânt inima. Au trecut aproape patru ani, perioadă în care s-a reinventat și acum și-a dat voie să iubească. Iar noul partener de viață i-a demonstrat artistei că este bărbatul de care avea nevoie.

Iubitul Ancăi poartă barbă și are un trup bine făcut

Anca Țurcașiu trăiește o dragoste curată, iar fericirea i se citește pe față. Îndrăgita cântăreață a făcut și câteva fotografii cu acesta, pe care le-a postat pe contul de socializare. Semn că e o femeie asumată, care nu se ferește de nimeni.

Iubitul Ancăi Țurcașiu poartă barbă, este bine făcut și se potrivește cu vedeta. Anca apare în brațele acestuia, pe o barcă la apus, dar și de mână, vizibil emoționată. Alături de aceste două fotografii, artista a postat și un mesaj.

„Am ajuns într-un moment perfect al vieții”

Anca Țurcașiu, fericită în brațele iubitului

Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider… Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune „NU” atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc.

E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupam să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții…. e perfect.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată!”

Anca Țurcașiu iubește din nou!

Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere. Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani, și care, da, azi este plin de fericire.

Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!”, au fost cuvintele Ancăi Țurcașiu.

Sursa foto: Pixabay, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre