Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa de la Survivor România, înșelată! De atunci, plânge mereu

Frumoasa de la Survivor România, înșelată! De atunci, plânge mereu
Frumoasa de la Survivor a trăit o poveste dramatică. 2020 a fost un an cumplit pentru Otilia Bilionera. Vedeta a făcut dezvăluiri cu adevărat incredibile în cadrul emisiunii Survivor România.

Șapte ani a muncit și când a fost vorba să primească și răsplata, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Otilia Bilionera a fost în stare de șoc.

Otilia Bilionera de la Survivor România a fost păcălită. Cine i-a făcut zile fripte

În cadrul emisiunii Survivor România, Otilia Bilionera i-a dezvăluit lui Daniel Pavel, prezentatorul concursului, care a fost cel mai greu moment din viața ei. S-a întâmplat în anul 2020 când a rămas fără bani, după șapte ani de muncă. Retrăirea acelor momente i-a adus lacrimi în ochi artistei. Ce s-a întâmplat? A fost păcălită de managerul ei și spune că a trăit o adevărată dramă, care a marcat-o.

„Eu am venit aici în special pentru a mă autodepăși, pentru a deveni mai puternică, pentru a uita de problemele pe care le am acasă, de procesul pe care îl am, de toată trauma prin care am trecut cu fostul management care, să zic așa, m-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă, și am avut o muncă destul de spectaculoasă.

Am venit aici să mă iubesc mai mult și să fiu mai bărbătoasă. Și să nu mai las pe nimeni să profite de mine și să mă mintă”, a spus tânăra cântăreață.

Impresarul nu i-a dat nici un ban de pe concerte

Otilia spune că fostul său impresar, Jhaps Record și-a bătut pur și simplu joc de munca ei. Acesta nu doar că nu i-ar fi dat banii pentru concerte, dar s-a ocupat și de punerea în circulație a melodiilor ei. Artista nu mai vrea să audă nici de numele lui și l-a dat în judecată pentru a-și recupera banii.

Otilia Bilionera a devenit cunoscută în anul 2014, odată cu lansarea piesei „Bilionera”, care a rupt topurile în Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India, unde în scurt timp a ajuns pe locul 1 în clasamentele muzicale importante. În acest moment, piesa are pe Youtube mai mult de 522 milioane de vizualizări și deține recordul de cea mai ascultată piesă din România până în prezent.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre