Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa Priyanka Chopra, interogată de poliție. Ce a făcut vedeta

Frumoasa Priyanka Chopra, interogată de poliție. Ce a făcut vedeta
Priyanka Chopra a fost interogată de polițiști în timp ce își făcea părul la un salon, în timpul carantinei.

Actrița, în vârstă de 38 de ani, a fost văzută de polițiști la salonul Josh Wood Color din Notting Hill. A sosit alături de mama ei Madhu înainte ca doi ofițeri de poliție să ajungă și să le ordone clienților să iasă din salon. Priyanka a părăsit salonul la scurt timp după aceea. Ea a scăpat de amendă după ce a arătat poliției documente care demonstrau că ședința de colorare a părului era pentru un film.

Ce amenzi se dau pentru încălcarea regulilor impuse în carantină

Conform regulilor impuse pe perioada de carantină, saloanele de coafură trebuie să se închidă, iar proprietarii de afaceri ar putea fi amendați cu până la 10.000 de lire sterline pentru încălcarea regulilor.

„În urma îndrumărilor guvernamentale, părul lui Priyanka a fost colorat pentru filmul pe care îl filmează în prezent la Londra. Salonul a fost deschis în mod privat pentru producție și toți cei implicați au fost testați și au respectat atât normele de lucru DCMS, cât și reglementările privind producția de film. După cum sunt sigur că știți, producția de filme și televiziuni este permisă să continue în Marea Britanie, iar locațiile pot continua să găzduiască filmări care sunt efectuate în conformitate cu liniile directoare guvernamentale. Documentele de scutire care permit legal să fie aici au fost furnizate poliției și ofițerii au plecat mulțumiți”, a declarat purtător de cuvânt al actriței.

Priyanka, care locuiește în prezent la Londra împreună cu soțul ei Nick Jonas, a fost criticată pe rețelele de socializare pentru încălcarea regulilor. Un purtător de cuvânt al poliției a spus: „Poliția a fost alertată miercuri, pe data de 6 ianuarie, în jurul orei 17:40. Proprietarul salonului a primit o atenționare verbală. Nu au fost emise notificări de penalizare fixă”.

Cristina Spătar vorbește, în premieră, de relația cu Tiberiu Vărzaru. Ce a avut de zis artista

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre