Simona Ionescu / Redactor Șef

Fuego, spectacol de excepție de Paște. Cântă cu Irina Loghin

Fuego, spectacol de excepție de Paște. Cântă cu Irina Loghin
Suntem obligați să stăm mai mult în case, dar asta nu înseamnă că nu ne putem distra! De Paște, Fuego ne oferă un spectacol de excepție. Va cânta cu Irina Loghin și vor fi prezente prietenele de o viață ale artistei.

Fuego ne surprinde de Paște. Sărbătorile Pascale aduc o ediție cu totul specială a emisiunii „Drag de România mea!”. Duminică, 2 mai, în prima zi de Paște, la ora 15, la TVR 2, Paul Surugiu Fuego va avea o gală de zile mari pe celebra artistă Irina Loghin, ”mama sa adoptivă”.

Fuego, spectacol de excepție de Paște. Cântă cu Irina Loghin

Fuego va face spectacol de Paște, la TVR 2.  Duminică, 2 mai, în prima zi de Paște, la TVR 2, Paul Surugiu Fuego va avea o gală de zile mari pe celebra artistă Irina Loghin, ”mama sa adoptivă”.

Artista a împlinit 82 de ani anul acesta și 60 de ani de cântec. În emisunea realizată de Fuego va oferi românilor un recital de excepție, cu amintiri speciale, dezvăluiri, emoții, lacrimi, surprize, cântece iubite și celebre, dar și imagini vechi, din tinerețea sa până în prezent.

Irina Loghin a devenit un simbol național, un soi de comoară pe care o iubim cu toții. Istoria îi începe acum ceva ani, în Gura Vitioarei, pe Valea Teleajenului, în județul Prahova. Dragostea de cântec și talentul nemăsurat au făcut rapid să devină un star incontestabil al României.

Românii i-au închinat, prin dragostea lor, un adevărat cult și sigur așa va fi și peste multe generații. A umplut stadioane, a avut recorduri de vânzări, a concertat în toată lumea. a lansat numeroase materiale discografice, având un repertoriu impresionant și prolifice.

Duminică, 2 mai, în prima zi de Paște, la TVR 2, Paul Surugiu Fuego va avea o gală de zile mari pe celebra artistă Irina Loghin, ”mama sa adoptivă”

Spectacol de excepția de Paște

Irinei Loghin îi vor fi aproape prieteni dragi și ne va povesti despre viața sa, despre regrete, despre parcursul din toți acești ani încununați de succes. Printre invitați se numără și cei doi copii ai artistei, Irinuca și Ciprian Loghin. Ei vor povesti despre cum este mama lor în spatele camerelor de luat vederi. Mai mult, Irina Loghin va cânta în duet cu fiica sa, într-un moment emoționant.

Prietena de-o viață a Irinei Loghin, Angela Buciu, îi va fi aproape și un tânăr talentat, Daniel Andrei Breban. Vor cânta împreună.

Din Moldova, cu merinde alese, istorii și cântec de joc, sosesc alte două prietene de-o viață ale artistei, Daniela Condurache și Brândușa Covalciuc Ciobanu.

Alina și Romeo Negoiasă, de la Alesis, ne vor aduce în dar un cântec perfect de sărbătoare. Veți asculta și duete celebre alături de Paul Surugiu-Fuego, precum și refrene cunoscute din repertoriul de peste 500 de cântece al Irinei Loghin.


Fuego a reinventat emisiunea ”Drag de România mea”. Regal la TVR 2

Fuego, mesaj sincer: „Emisiunea mea de divertisment vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre