Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy s-a cuplat și își zice acum Don Moft. Ce planuri are „rătăcitul” Clejanilor

Fulgy s-a cuplat și își zice acum Don Moft. Ce planuri are „rătăcitul” Clejanilor
A răsuflat ușurat după ce a scăpat de probleme și s-a făcut băiat cuminte. Din Fulgy a devenit Don Moft și s-a apropiat de familie.

Dintr-un bad boy, Fulgy s-a transformat într-un tânăr care face sport cât mai mult și nu calcă pe bec. Ce vrea să facă fiul Clejanilor de acum încolo.

Fulgy s-a cuplat și își zice acum Don Moft. Ce planuri are „rătăcitul” Clejanilor

Fulgy pare că a uitat toată perioadă urâtă din viața sa și vrea să le demonstreze tuturor cine este cu adevărat. Mai mult, acesta și-a găsit o iubită superbă și vrea să se facă și om de afaceri. Așa că urmează să-și lanseze o colecție vestimentară, care se va numi Colecție Moft. Să lase oare fiul Clejanilor muzica pentru modă?

„Am patru bodyguarzi care sunt tot timpul cu mine”

”Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare în parc, vineri la fel. Am patru bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a spus Fulgy, potrivit Fanatik.

La plimbare în Herăstrău cu iubita și Margherita

Zilele trecute, potrivit Cancan, Fulgy a fost văzut la plimbare prin Herăstrău, însoțit de noua iubită și Margherita. Motiv pentru Viorica și Ioniță de la Clejani să fie, în sfârșit, liniștiți. Oare să fi înțeles fiul Clejanilor că legea trebuie respectată, indiferent cât de mulți bani ai în portofel?

Cei trei s-au învârtit de colo-colo, dar pentru că nu prea le-a plăcut atmosfera, într-un final au plecat. Toată lumea speră că atât Fulgy cât și Margherita au înțeles că nu trebuie să se mai apuce de droguri, mai ales că Viorica și Ioniță din Clejani sunt cu ochii pe ei.

Sursă foto: evz, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre