Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy și-a reînceput viața de noapte. Când s-a trezit și-a dat seama ce-i lipsește

Fulgy și-a reînceput viața de noapte. Când s-a trezit și-a dat seama ce-i lipsește
Abia ieșit din spital, fiul Clejanilor nu poate sta liniștit o secundă liniștit. El a început să cutreiere.

Fulgy și-a reînceput viața de noapte. Aseară a ieșit cu Yoannes și s-au etalat inclusiv pe rețelele de socializare. Nu de alta, dar să știe lumea ce fac ei. Au făcut regie și au filmat.

Manelistul Yoannes, soțul Narcisei Manelista (Moisa), de care recent s-a despărțit din nou, le-a și arătat fanilor cum a decurs „întâlnirea”. Se pare că fiul Clejanilor vrea să-i împace pe cei doi soți care, de o vreme, se tot ceartă și se tot împacă.

@yoannes.tiktokM-a bruscaaat ##fulgy ##yoannes ##mrmoft ##narcisa ##foryou ##clejanii♬ sunet original – YOANNES

Fiul Clejanilor a dorit să-și spună punctul de vedere despre această poveste de iubire, astfel că, împreună cu Yoannes a făcut o parodie a unui filmuleț pe care îl posta fiul Clejanilor acum câteva săptămâni, în care se certa cu un agent de pază al unui mall din Capitală. La un moment dat, agentul de pază l-a bruscat pe Fulgy, iar acum el a făcut același lucru cu Yoannes, într-un mod ironic.

Fulgy și-a reînceput viața de noapte

Fulgy i-a cerut lui Yoannes să se împace cu Narcisa, deși amândoi au confirmat despărțirea, spunând că pare a fi o ruptură definitivă.

„Dacă nu te împaci cu Narcisa… împacă-te, bă, cu Narcisa!”, i-a spus Fulgy lui Yoannes.

Înainte să iasă în oraș cu ortacul său, Fulgy a avut o ieșire nervoasă pe rețelele sociale, țipând la ziariști. E nemulțumit că nu mai are intimitate și că e, în permanență „urmărit de reporteri și paparazzi” și sunat.  El a făcut un apel să fie lăsat în pace.

@mrmoft##foryou♬ sunet original – mrmoft

Joi dimineață, Fulgy s-a trezit cu un alt mood. Și-a dat seama ce îi lipsește. „Care vindeți ceasuri, vă rog frumos scrieți-mi în privat că vreau să cumpăr un ceas”, a anunțat fiul Clejanilor în urmă cu puțin timp

Narcisa Manelista nu-l mai vrea pe Yoannes

După un scandal monstru început acum câteva luni, Narcisa Manelista și soțul ei s-au tot împăcat și despărțit, în timp ce au anunțat și proiecte muzicale noi. Cei doi erau împreună încă din adolescență, de la vârsta de 17 ani.

Sursa foto: Instagram

Codin Maticiuc, de la crai de Dorobanți la tată de nota 10. Dezvăluiri incredibile despre viața de familie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre