Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău jubilează. Bianca Drăgușanu i-a arătat fostei neveste cine-i șefa

Gabi Bădălău jubilează. Bianca Drăgușanu i-a arătat fostei neveste cine-i șefa
Bianca Drăgușanu i-a arătat fostei soții a iubitului ei cine-i șefa. După apelul depus în instanță a câștigat procesul cu Claudia Pătrășcanu. Faptul că a pierdut zeci de mii de euro pălește în fața satisfacției pe care i-a dat-o instanța.

Recent, Claudia Pătrășcanu a vorbit într-un podcast despre relația ei cu actuala iubită a soțului ei. Artista a punctat faptul că animozitățile dintre ele sunt alimentate practic de fostul ei soț, Gabi Bădălău.

„Cred că tot ce s-a întâmplat până acum și tevatura asta dintre mine  și această femeie (n.r. Bianca Drăgușanu), e tot din vina lui Gabi, care a implicat-o mereu. Și mereu când a vrut să spună ceva sau să îmi facă ceva rău, sau să dea prin presă, o  băga pe ea –  hai fă tu, hai spune tu. Eu cred că el nu s-a maturizat și nu știu dacă se va maturiza prea curând. Un bărbat care știe ce vrea spune „stop, nimeni nu se  bagă în viața mea, nici mama, nici actuala, nici viitoarea. Ce ține de copiii mei, eu mă descurc”.

Claudia Pătrășcanu își acuză fostul soț de toate problemele pe care le are cu actuala lui iubită

Deși noi eram căsătoriți, ei umblau și  erau împreună. Dar eu cred că a fost vina lui. Nu vina unei femei. Niciodată nu se bagă cineva în viața cuiva, dacă nu permiți. El a permis”, a spus Claudia Pătrășcanu. Ea a mai adăugat un lucru usturător la adresa Biancăi Drăgușanu: „Mi-e greu să accept prezența ei în preajma copiilor mei”.

Cum a început procesul dintre Drăgușanu și Pătrășcanu

Amintim că la începutul lunii februarie, cele două au ajuns să se reclame reciproc, autoritățile, acesta fiind cel mai recent scandal dintr-un lung șir. Mai exact, Claudia Pătrășcanu a anunțat că o va da în judecată pe Bianca Drăgușanu și îi va cere daune morale. N-a apucat, pentru că i-a luat-o înainte iubita lui Bădălău.

Bianca o acuza atunci pe fosta soție a lui Gabi Bădălău că ar fi vinovată pentru faptul că bărbatul ar fi pierdut un contract de 36.000 de euro. Drept urmare, s-a enervat și i-a făcut o plângere penală. Cântăreaței atât i-a trebuit, pentru că s-a enervat și ea cumplit și i-a dat o replica usturătoare. Claudia e convinsă că Bianca ar fi recurs la asemenea gest pentru că vrea să facă bani de pe urma ei.

Bianca Drăgușanu, mesaj către fanele ei: „Nu vă mai lăsați batjocorite!”

Acum Bianca Drăgușanu a anunțat că câștigat procesul de defăimare cu Claudia Pătrășcanu, după ce a făcut apel. Judecătoria Constanța i-a dat câștigat de cauză vedetei de la Kanal D. Bianca Drăgușanu a cerut o ordonanță pentru ca fosta soție a lui Gabi Bădălău să nu îi mai pronunțe numele și să nu mai vorbească de ea în niciun context. Ea susține că ar fi pierdut contracte de imagine în valoare de peste 30.000 de euro din cauza defăimărilor, lansate de Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu a pubșicat decizia instanței

În primă instanță acțiunea a fost respinsă, Bianca Drăgușanu a făcut apel, iar acum a câștigat procesul. „Mulțumesc avocatei mele M.A. și Onoratei Instanțe. Dragilor, trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație. Așadar vă îndemn, nu vă mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi sau fără scrupule”, a scris Bianca Drăgușanu în mediul online.

Decizia instanței

„Admite apelul civil având ca obiect ordonanţă preşedinţială. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că: Admite în parte acțiunea. Obligă intimata să înceteze orice acţiuni defăimătoare şi denigratoare la adresa acesteia, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii de fond înregistrate sub nr. dosar 5199/212/2023 pe rolul Judecătoriei Constanţa.

Ia act că apelanta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 28.04.2023”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Conform Fanatik, Bianca Drăgușanu ar fi fost deschis și un alt proces, de natură penală, simțindu-se amenințată de Claudia Pătrășcanu. Până acum, niciuna nu a făcut declarații despre acest proces.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre