Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău și-a spus oful. Nu mai e cale de întoarcere la Bianca Drăgușanu deși „a fost adrenalină maximă”

Gabi Bădălău și-a spus oful. Nu mai e cale de întoarcere la Bianca Drăgușanu deși „a fost adrenalină maximă”
Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău n-a mai uimit pe nimeni. În trei ani de iubire s-au despărțit și s-au împăcat de mult prea multe ori. De data asta însă, se pare că nu e cale de întoarcere.

În timp ce Bianca Drăgușanu s-a rezumat să spună doar că s-a despărțit de Gabi Bădălău, afaceristul s-a decis să pună punctul pe I.

Mulți se așteptau să-i vadă în fața altarului, dar Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au spus adio. Și se pare că e definitiv de data asta. Cel puțin așa susține Gabi Bădălău, care a mărturisit și de ce s-a luat această decizie drastică. În schimb, Bianca Drăgușanu a fost extrem de discretă și n-a vrut ca cineva să știe ce se întâmplă în sufletul ei.

Bădălău, un gentleman

Într-un interviu recent, afaceristul susține că a trăit momente extraordinare alături de una dintre cele mai dorite femei ale României. Pe de altă parte, Bădălău s-a dovedit a fi un gentleman și susține că o va respecta toată viața. „Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele.

„A fost și o lecție de viață pentru mine”

Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, liberă ca pasărea cerului

„Despărțirea poate fi o binecuvântare”

Pe de altă parte, Bădălău i-a mulțumit fostei sale iubite pentru tot timpul pe care l-au petrecut împreună, punctând și faptul că despărțirea este uneori o binecuvântare. „Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare.

Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a mai spus Bădălău.

Bianca se ține tare

Declarațiile lui Bădălău se pare că nu i-au căzut deloc bine Biancăi Drăgușanu, care l-a pus la punct printr-un mesaj scurt și la obiect, postat pe contul de socializare. „Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS. Penibil. Subiect inutil și închis”, au fost cuvintele Biancăi Drăgușanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre