Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea, adevărul șocant despre viața ei. „M-a vândut pentru câțiva lei”

Gabriela Cristea, adevărul șocant despre viața ei. „M-a vândut pentru câțiva lei”
Gabriela Cristea este una din cele mai îndrăgite vedete. Mereu zâmbitoare, cu două fetițe adorabile și un soț atent  mereu la cum se prezintă lumii, aceasta pare că duce o viață de vis. Dar nu a fost totdeauna așa.

Ajunsă în fața lui Cătălin Măruță, invitată în podcastul acestuia, Gabriela Cristea a mărturisit detalii neștiute și inconfortabile din viața ei. și a avut multe de spus. A fost considerată „oaia neagră a familiei” pentru simplul motiv „că m-am născut fată și nu băiat”. Traumele din copilărie sunt așa de mari încât nici nu are curaj să treacă pe la mormântul mamei. Nici la înmormântare nu a mers, temându-se să nu fie bătută de propria familie, așa de tensionate și depreciate erau relațiile. Vedeta avea 37 de ani atunci.

Gabriela Cristea a trăit fără părinți, ei fiind, totuși, în viață

Recunoaște că a suferit la moartea ei, dar și că relația cu unicul părinte rămas în viață nu există practic. Tatăl ei nu a sunat-o nici măcar atunci când a devenit bunic. Nu crede că ar putea să îl ierte vreodată pentru toată viața traumatizantă pe care i-a oferit-o până când vedeta a plecat de acasă. Un șoc a fost după ce Gabriela a ajuns la statutul de vedetă  să vadă cum tatăl său vindea pur și simplu informații, multe neadevărate, despre ea, televiziunilor concurente.

Gabriela Cristea a avut o copilărie cumplită în familia sa violentă, și nici azi nu ține legătura cu rydele rămase în viață (Sursa foto: Instagram)

„M-am regăsit foarte mult în povestea de viață a lui Megan Markle. E greu să descoperi că e atât de ușor pentru cineva care practic ar trebui să își fie aproape, să te vândă pentru câțiva lei”

Adevărul șocant despre viața ei de cuplu cu primul soț

Gabriela Cristea a povestit și despre prima ei căsnicie, cea cu Marcel Toader. Au fost un cuplu timp de cinci ani, iar între timp bărbatul a decedat. La început era OK, spune vedeta, dar relația s-a deteriorat rapid. Primul semn de gelozie a apărut la scurt timp după mariaj.

Totul a pornit de la apelul primit de Gabriela de la un prieten, ca să o felicite, exact pentru că devenise femeie măritată. „Scandalul a fost cât casa”, și-a amintit Gabriela Cristea. Atunci nu știa, dar avea să descopere ulterior că „hoțul strigă hoțul”, și că cel care îi jurase iubire în fața lui Dumnezeu era implicat în multe alte relații.

Fostul soț, Marcel Toader, i-a furat 1 milion de euro

Căsnicia s-a deteriorat și pe fondul programului încărcat al vedetei. „Eu munceam de luni până sâmbătă, de la 8 dimineața până la 8 seara. El stătea acasă și… avea grijă de altcineva, iar eu mă duceam și munceam”, povestește vedeta care, în perioada mariajului cu Toader a avut cel mai mare vârf din carieră și câștiga extrem de bine.

„Refugiul meu era să mă duc la serviciu”, a povestit vedeta, amintind și episodul de maximă epuizare pe care a ajuns să îl trăiască. În momentul în care a decis să nu mai lucreze, pentru a-și îngriji sănătatea „a fost scandalul de pe lume: Cum să fii obosită și să nu te duci să câștigi atâția bani?!”. De acolo „s-a rupt filmul… m-am trezit într-o zi că el îmi spune: casa-i a mea, ușa-i a ta. Eu plec 3 – 4 zile, până mă întorc, te muți”.

După ce a fost dată afară din casă de Marcel Toader, Gabriela Cristea a aflat că fostul soț i-a furat 1 milion de euro din cont (Sursa foto: Instagram)

Dată afară din casă, vedeta s-a dus la bancă, unde a avut parte de un al doilea șoc existențial: contul ei era aproape gol. În contextul în care ea câștiga enorm, din aparițiile televizate, iar bărbatul nu muncea, acesta îi accesa contul zilnic, și își transfera în propriul cont, cât era limita maximă. Așa s-a trezit Gabriela Cristea fără bani. A reușit însă depășească momentul.

„I-am trecut la pierderi. Cred că dacă pot să trec la pierderi 1 milion de euro, sunt o tipă extrem de cerebrală”, spune, acum, vedeta. Practic, fostul soț îi fura banii constant din cont, pozând în soțul grijuliu cu resursele familiei, până ce și-a transferat milionul de euro pe numele lui.

„Tavi m-a atras că a fost obraznic”. A agățat-o cu o replică

Cu familia nu se înțelegea, cu fratele nu putea vorbi, doar prietenii i-au fost aproape în momentul divorțului. Vedeta a povestit și cum l-a cunoscut pe actualul soț. „M-a atras Tavi că a fost obraznic”, spune vedeta care recunoaște că în perioada respectivă  arăta „țiplă”.  Cei doi s-au întâlnit în platoul unei emisiuni, iar replica cu care Tavi a dat-o pe spate a fost: „am poftit la rochia ta roșie de ieri”.

Gabriela Cristea recunoaște că a fost cucerită de Tavi Clonda, actualul ei soț, „pentru că a foct obraznic” (Sursa foto: Instagram)

Cu o zi înainte, fusese invitat în emisiunea ei, iar ea era îmbrăcată într-o rochie roșie. Ziua următoare, Tavi Clonda s-a prezentat la televiziune îmbrăcat într-o cămașă roșie, pe care o păstrează și azi (amintire, deși nu mai încape în ea). După replica asta, a început să îl descopere, lucrurile s-au legat și acum formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Diferența de vârstă, în favoarea bărbatului, nu a stat în calea fericirii lor, din contra.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre