Gabriela Cristea a pus la cale un plan ca să-și umple conturile. „Nu o să realizez eu cu mâna mea…”

Gabriela Cristea a pus la cale un plan ca să-și umple conturile. „Nu o să realizez eu cu mâna mea…”
Chiar dacă un salariu foarte bun la trustul Antena, Gabriela Cristea vrea mai mulți bani și, ca atare, a luat atitudine.

Gabriela Cristea se înscrie în rândul vedetelor de televiziune care vor să facă bani și din alte afaceri. Iată la ce s-a gândit bruneta.

Gabriela Cristea a pus la cale un plan ca să-și umple conturile. „Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult…”

Are două fetițe superbe, o casă care se întoarce după soare, așa că Gabriela Cristea are nevoie de mulți bani pentru ca toate lucrurile să decurgă așa cum scrie la carte. Recent, prezentatoarea a vorbit despre noul său proiect, o afacere intresantă al cărei director creativ este.

„Eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”

„Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%. Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică.

Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”, a fost tot ce a putut spune Gabriela Cristea despre noua ei afacere, pentru Fanatik.

Cât încasează de la Antenă

Cu un an în urmă, sursele spuneau că Gabriela Cristea ar încasa de la trustul Antena, unde moderează ”Mireasa – Capriciile iubirii”, care este o continuare a show-ului ”Mireasa”, aproximativ 10.000 de euro lunar. Pe de altă parte, se aude că în perioada în care ar fi prezentat la Kanal D, ar fi încasat circa 94.000 de lei pe lună pentru moderarea emisiunii.

Gabriela este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Ea a ales să se specializeze în Comunicare neurolingvistică la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.