Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea are mari probleme de sănătate. „Încă am ochii umflați și…”

Gabriela Cristea are mari probleme de sănătate. „Încă am ochii umflați și…”
Fanii Gabrielei Cristea sunt îngrijorați pentru că vedeta lor preferată nu a mai apărut pe rețelele de socializare. Iată care e motivul.

Când spunea că e liniștită, iar au venit belelele pe capul Gabrielei Cristea. Ce s-a întâmplat de data asta.

Gabriela Cristea are mari probleme de sănătate. „Încă am ochii umflați și…”

În ultima perioadă Gabriela Cristea a fost marea absentă de pe rețelele de socializare și toată lumea s-a îngrijorat. Pentru a lămuri toată situația și a-i liniști pe fani, vedeta a dat lămuriri și a povestit cu ce probleme de sănătate se confruntă în ultima perioadă. Ea a avut parte de o alergie foarte urâtă, din cauza căreia s-a transformat total și a evitat să fie văzută.

Bruneta a spus că încă ochii sunt foarte umflați, dar speră că situația va reveni la normal. Gabriela a afirmat că toată povestea a început de la manichiură, dar este un lucru la care nu poate renunța.

„Făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii

„Am evitat să apar în ultima perioadă pentru că am avut o alergie foarte, foarte puternică. Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste aceste aspect. (…) Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii.

Făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii. M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar și mâna. Am o ușoară alergie imediat după ce termin procedura, însă nu mă mai ține”, a spus vedeta.

De ce nu a participat la America Express

Gabriela și soțul său au fost curtați de producătorii emisiunii America Express. Deși și-ar fi dorit să participe, a existat un motiv pentru care au dat înapoi. „Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat Tavi Clonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre