Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea și soțul, curtați de America Express. De ce au refuzat să plece în aventura vieții

Gabriela Cristea și soțul, curtați de America Express. De ce au refuzat să plece în aventura vieții
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au primit o ofertă foarte bună pentru a intra în rândul concurenților din America Express. Ce i-a dat înapoi.

Nu au spus nu aventurii și nu o vor face niciodată, însă din păcate nu au putut pleca în America Express. Ce a mărturisit Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și soțul, curtați de America Express. De ce au refuzat să plece în aventura vieții

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat când au fost contactați pentru America Express. Cei doi și-ar fi dorit să plece, însă după ce au stat mult de vorbă și au analizat situația pe toate părțile, au hotărât că trebuie să spună pas. Într-un interviu pentru Impact, Tavi Clonda a mărturisit și care au fost cele două motive pentru care au fost obligați să refuze.

Nu spun nu participării anul viitor

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat cântărețul.

Pe de altă parte însă, cei doi se gândesc tot mai mult să participe la această minunată emisiune anul viitor.

Își doresc o vacanță în doi

Chiar dacă își doresc mult să aibă parte și de o vacanță în doi, Tavi și Gabriela nu vor să-și lase fetițele singure. Ei au apucat să fugă puțin într-o minicavanță la Poiana Brașov, iar micuțele au rămas cu mama artistului. „Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul.

Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei”, a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre