Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Firea a început să semene cu J.Lo. Și-a „lucrat fața” pentru o nouă candidatură la primărie

Gabriela Firea a început să semene cu J.Lo. Și-a „lucrat fața” pentru o nouă candidatură la primărie
Gabriela Firea este o politiciană care nu mai are nevoie de nicio prezentare. După o carieră consistentă în presă, a  continuat cu politica și mulți duc dorul perioadei cât a fost edil general al Capitalei.

În timp ce a anunțat că își dorește să candideze anul acesta, Gabriela Firea a reușit să le atragă oamenilor atenția cu altceva. Ea a început să semene, fizic cu J.Lo – Jennifer Lopez. Iar cei care au urmărit-o în intervenția televizată de miercuri după-amiază au avut un șoc. Asemănarea dintre cele două femei e uluitoare după ce fostul edil a ajuns pe mâna esteticienilor și și-a „lucrat fața”.

Așa arăta Gabriela Firea la finele anului trecut. Diferența față de noul ei look e imensă și în avantajul ei (Sursa foto: instagram)

În vârstă de 51 de ani, Gabriela Firea se pare că a apelat la servicii de estetică de top și rezultatul este cu adevărat remarcabil. E vizibil întinerită la față însă, spre deosebire de alte vedete de vârsta ei care au ales să își transforme radical chipul, Gabriela Firea a intervenit cu măsură, doar a îmbunătățit, iar rezultatul e extraordinar. Prima ei apariție publică după ce și-a aranjat fața ar putea fi un bun exemplu pentru alte vedete care doresc o îmbunătățire și nu știu la cine să apeleze.

Gabriela Firea anunță o nouă candidatură la primărie

Deși inițial părea că era interesată de o candidatură, Gabriela Firea s-a răzgândit și a anunțat azi, în emisiunea de la Digi, că va merge pentru un nou mandat, evident, dacă și partidul va dori acest lucru. Ea a vorbit despre candidații pe care i-ar susține, în cazul în care PSD nu ar decide să o nominalizeze: Robert Negoiță și Daniel Băluță, ambii de la PSD, dar și  pe Cristian Popescu Piedone, de la PPUSL.

Gabriela Firea și-a „lucrat fața” iar rezultatele se văd. vedeta a întinerit bine (captură video)

Gabriela Firea a vorbit și despre un moratoriu pe care i l-a propus șefului ei politic, respectiv președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Ea și-ar lua astfel angajamentul ferm că dacă ajunge edil general al Bucureștiului nu  va avea nicio pretenție legată de conducerea partidului.

Gabriela Firea etalează noul look, după intervenția estetică (captură video)

Primarul general al Capitalei este, practic, a doua persoană din țară aleasă cu cel mai mare număr de voturi, după președintele țării. O astfel de chestiune ar putea afecta actuala conducere a PSD. Ca să arate că nu vrea să folosească primăria Capitalei drept trambulină politică,  Firea transmite că este „dispusă să încheiem o înțelegere pentru a demonstra încă o dată faptul că aș vrea să mă duc să muncesc la primărie și nu să folosesc funcția și voturile bucureștenilor pentru a accede la cea mai înaltă funcție din partid”.

Piedone îi bate obrazul lui Firea

Considerat de departe unul dintre cei mai iubiți edili din București, primarul PUSL al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a spus, marți seara, că momentan se fac calcule politice pentru a se stabili candidații ce vor fi trimiși de partide în cursa electorală. El i-a atras atenția Gabrielei Firea că i-a oferit sprijinul în urmă cu câteva săptămâni și a spus-o public. În schimb, cu câteva zile în urmă, în altă apariție la tv, Firea a declarat că n-are nevoie de sprijinul nimănui. Lucru acesta l-a supărat pe Piedone, care i-a cam bătut obrazul.

„Domnia sa a spus că nu are nevoie de niciun sprijin. Putea să spună, cu subiect și predicat… Probabil în vâltoarea exprimării și eu știu ce vrea să facă ea, mai uită, e normal să uite, dar când spune că nu are nevoie de niciun sprijin, să-și aducă aminte că, fără să ni-l ceară, am fost lângă domnia sa”, a spus Cristian Popescu Piedone, marți seara, la postul Realitatea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre