Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Firea despre o dezamăgire sentimentală. „Am suferit foarte mult”

Gabriela Firea despre o dezamăgire sentimentală. „Am suferit foarte mult”
O prietenie s-a destrămat brusc, din pricina politicii. Gabriela Firea a povestit că soțul Simonei Gherghe l-a promovat pe contracandidatul ei la Primăria Capitalei. ”Am suferit mult atunci.”

Gabriela Firea și Simona Gherghe au fost prietene apropiate. Cele două foste colege la Antena 1 au fost bune prietene preţ de mai bine de un deceniu. Relaţia s-a răcit toamna trecută, cu puţin înainte de începerea campaniei electorale.

Gabriela Firea despre o dezamăgire sentimentală

Gabriela Firea a povestit cum s-a produs răceala cu cea mai bună prietenă, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa”. Cele două foste colege la Antena 1 au fost bune prietene preţ de mai bine de un deceniu. Relaţia s-a răcit toamna trecută, cu puţin înainte de începerea campaniei electorale.

”Simona (n.r. Gherghe) a fost la nunta mea, a fost domnişoară de onoare, la botezul lui David, al lui Zian. Şi eu am participat la evenimentele lor de familie şi mă simţeam un membru al familiei, şi ea, membru al familiei mele. Vă daţi seama, dată fiind această situaţie, din păcate, relaţia cunoaşte o transformare, nu aş spune neapărat o răcire” , a declarat Gabriela Firea la Kanal D.

Fostul primar al Capitalei a aflat că şeful campaniei electorale a principalului său contracandidat, Nicuşor Dan, este chiar Răzvan Săndulescu. Nimeni altul decât soţul celei mai bune prietene, Simona Gherghe.

Gabriela Firea: ”Noi participam una la evenimentele celeilalte, formam aşa o familie”

Gabriela Firea: „Am suferit foarte mult”

Vestea nu i-a picat deloc bine, mai ales că Firea a considerat-o pe Simona Gherghe ca o soră. Din acel moment, Gabriela Firea nu a ezitat să-l atace pe Răzvan Săndulescu, fosta ‘‘mână dreaptă‘‘ a lui Nicușor Dan, actualul primar general.

„Aţi rupt prietenia cu Simona Gherghe din cauza politicii?”, a întrebat-o Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

„Viaţa ne-a adus în această situaţie. Eu ţin la Simona în continuare, nu pot să şterg cu buretele anii petrecuţi împreună în trustul Intact. Faptul că am avut o afinitate, una pentru cealaltă, încă de la început, de la venirea Simonei de la Iaşi. Întotdeauna mi-a plăcut de ea şi am sprijinit-o, vizibil şi invizibil. Am avut şi acele două proiecte muzicale, două cd-uri lansate împreună.

Vă daţi seama că am suferit atunci. Eu eram în discuţii cu Răzvan Săndulescu, soţul ei, pentru o colaborare în vederea campaniei electorale. Din motive care mie îmi scapă, a decis să lanseze campania de marketing politic pentru contracandidatul meu. Nu vreau să intru mai mult în amănunte. Poate că aşa a fost să fie.

Sentimentele mele pentru Simona nu se vor modifica absolut niciodată. Rămân, într-adevăr, cu această tristeţe, că putea să fie altfel. Putea să fie, cu totul, altfel, dar aşa a fost viaţa. Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute.

M-am emoţionat pentru că am iubit-o foarte mult pe Simona, şi încă o iubesc în continuare. Îmi pare rău că din cauza acestui incident, nu ne mai putem manifesta această prietenie. Vă daţi seama, noi participam una la evenimentele celeilalte, formam aşa o familie.


Gabriela Firea despre șpagă și traficul din Capitală.  ”Am fost puțin naivă”

Gabriela Firea, despre tatăl ei violent. Denise Rifai o face să plângă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre