Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil are probleme de sănătate. Soția lui Dani a ajuns piele și os. „Nu pot să îmi revin…”

Gabriela Oțil are probleme de sănătate. Soția lui Dani a ajuns piele și os. „Nu pot să îmi revin…”
De când a devenit mămică, Gabriela Oțil s-a schimbat. Vedeta a slăbit foarte mult și a început să nu se simtă bine.

Copilul, dar și munca se pare că au epuizat-o pe Gabriela Oțil. Fotomodelul i-a speriat pe fani cu declarațiile date.

Gabriela Oțil are probleme de sănătate. Soția lui Dani a ajuns la perfuzii. „Nu pot să îmi revin…”

Gabriela Oțil și-a speriat prietenii din online. Vedeta a postat o fotografie în care apare cu perfuzii la mână. Ea le-a explicat acestora că de o perioadă nu se simte deloc bine, e foarte obosită și nu știe ce să facă ca să-și revină. Ca atare, a decis că a venit momentul să meargă la medic și să facă analize și investigații.

Ea a explicat că are imunitatea scăzută și i s-a administrat un cocktail de vitamine. După nașterea lui Tiago ea a dat foarte repede jos kilogramele în plus și pare mai slabă ca înainte să rămână însărcinată.

„Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect”

„Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…) Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

„Mie dacă vreodată îmi vine să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce?”

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani și Gabriela au o relație foarte frumoasă, dar și deschisă, cei doi fiind nu doar soți, ci și foarte buni prieteni. Iar într-o discuție, Gabriela i-a explicat și de ce nu ar divorța niciodată de el. ”Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: ”Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vine să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.”, a mărturisit Dani.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre