Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil face tot ce poate să-și atingă scopul. „Pe unde apuc, zic și îi transmit mesaje”

Gabriela Oțil face tot ce poate să-și atingă scopul. „Pe unde apuc, zic și îi transmit mesaje”
Gabriela Oțil vrea o schimbare radicală în viață, dar Dani încă nu se lasă convins. Fotomodelul spune că nu se va lăsa până nu-și va atinge scopul. Curg mesajele către soț.

Gabriela Oțil nu mai vrea să locuiască în vila din Corbeanca. Tânăra a spus care sunt motivele, însă Dani Oțil se face că nu aude. Fotomodelul a început să-l bombardeze cu mesaje.

„A fost foarte greu, încă este foarte greu”

De când micuțul Tiago a venit pe lume, totul s-a schimbat în viața Gabrielei Oțil și a lui Dani. După ce i-a făcut băiatului o cameră ca-n povești, a realizat că îi este greu să meargă din camera lor în cea a copilului. „Încă de la 5 luni l-am mutat în dormitorul lui, în pătuțul lui. A fost foarte greu, încă este foarte greu, pentru că eu noaptea trebuie să merg pe scări la el, când mă strigă.

Nu avem camerele alăturate”, susține soția prezentatorului. Mai mult decât atât, pentru a ajunge din Corbeanca în București se pierde foarte mult timp, așa că aceasta vrea o schimbare radicală: să se mute în altă vilă. Acest vis al Gabrielei însă nu e împărtășit de prietenul lui Răzvan Simion, dar fotomodelul e decisă să nu se lase până când soțul nu va spune da.

„Eu sunt picătura chinezească”

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca. Sursă foto: România TV

„Eu sunt picătura chinezească. Pe unde apuc, zic și îi transmit mesaje lui Dani că trebuie să ne mutăm, pentru că stăm foarte departe. Noi stăm în Corbeanca, nu mai este niciun secret, și petrecem foarte mult timp în trafic. Și atunci trebuie să ne mutăm undeva în oraș. Și încerc, doar că, nu știu, sper să și reușesc!”, susține aceasta.

Cum arată casa lui Dani Oțil

Cu siguranță, Dani Oțil nu va fi ușor convins, pentru că și-a făcut vila pe sufletul său, iar investițiile au fost semnificative. Prezentatorul a declarat cu ceva timp în urmă că s-a inspirat în decorarea casei după multe lucruri pe care le-a văzut în lume.

„Am elemente în casă pe care le-am văzut în Koh Samoi, de exemplu, în Thailanda. La Amsterdam am stat într-o mansardă superbă de unde am furat idei pentru baie.

Mi le-am notat mental și când a venit momentul, le-am pus în practică”, a mărturisit Dani Oțil, cu mult timp în urmă, pentru lovedeco.ro.

Va renunța oare prezentatorul la pivnița transformată într-un cinema pentru două persoane, locul unde acesta joacă gaming, fără ca cineva să-l deranjeze?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre