Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și-a arătat ouăle. Mioara Roman îi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare

Oana Roman și-a arătat ouăle. Mioara Roman îi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare
Oana Roman e de trei ori femeie. Mamă, femeie de afaceri și, mai nou, s-a transformat și într-o gospodină. Cum arată ouăle ei pentru masa de Paște și ce mesaj i-a transmis Mioara Roman în Săptămâna Mare.

Oana Roman le-a prezentat internauților cum au ieșit ouăle pentru masa de Paște. Iată și mesajul pe care i l-a transmis Mioara Roman.

„Eu nu sunt încântată de rezultat”

 

Joia Mare a fost o zi plină pentru Oana Roman. Fiica regretatei Mioara Roman a fost la cimitir la fosta profesoară, să împartă, potrivit tradiției, apoi a mers acasă să vopsească ouăle, după ce le-a cerut sfaturi fanilor de pe contul de socializare. „Eu nu sunt încântată de rezultat, dar ne-am distrat. Eu am făcut în coji de ceapă, Isa a făcut ouă pestrițe. Până la urmă nu contează să fie perfecte, important este că le-am făcut împreună și am respectat tradiția”, a spus Oana pe contul de socializare.

„Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare”

Mioara Roman i-a din nou de veste fiicei sale

De când a plecat la Ceruri, Oana spune că mama sa îi trimite mereu mesaje, iar ultimul a fost în Săptămâna Mare. „Mă culc liniștită după acest mesaj de la o fostă studentă a mamei. Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare, să știu că e bine”.

„Îmi spunea să-și scriu să-ți spun că este cu doamna Rodica și sunt bine împreună”

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să-și scriu să-ți spun că este cu doamna Rodica și sunt bine împreună. Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să-ți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

„Îmi vor răsuna în minte cuvintele dumneaei atunci când povestea de Isabela”

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele dumneaei atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult. „Are o strălucire aparte în ochișori care denotă faptul că este foarte inteligentă chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte”. O zi frumoasă îți doresc”, este mesajul pe care Oana l-a primit de la o fostă studentă a mamei sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre