Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil s-a supărat îngrozitor de Revelion. Unde a fugit nevasta prezentatorului

Gabriela Oțil s-a supărat îngrozitor de Revelion. Unde a fugit nevasta prezentatorului
Una caldă, alta rece pentru proaspăta mămică Gabriela Oțil. Ceva a deranjat-o îngrozitor la trecerea dintre ani.

Gabriela și Dani Oțil au făcut primul Revelion în calitate de părinți. Ce s-a întâmplat cu fotomodelul.

Gabriela Oțil s-a supărat îngrozitor de Revelion. Unde a fugit nevasta prezentatorului

În timp ce toată lumea se distra de Revelion, Gabriela Oțil a fost nemulțumită de zgomotul produs de artificii. Atât de tare a fost deranjată, încât n-a știut unde să se ascundă cu micuțul Tiago. Vedeta le-a spus toată povestea prietenilor de pe contul de socializare.

„Urăsc artificiile”

La mulți ani. A fost primul Revelion cu bebelușul. Am stat acasă. A fost foarte mișto, nici nu ne trebuia mai mult de atât, doar că a fost prima dată când am urât artificiile. Și nu se mai terminau… Nu mai vreau artificii, nu-mi mai plac, le urăsc.

Și pentru că dormitorul nostru este la mansardă, se auzeau foarte tare, așa că nu am știut unde să fug mai repede. Am ajuns în pivniță și stăteam acolo cu bebe în brațe. Bebe s-a calmat imediat, așa că la ora 12.01 eram în pat. Dormeam”, a mărturisit Gabriela.

Prima dorință a Gabrielei pe 2022: o șaorma

Pe 1 ianuarie, familia Oțil a făcut o plimbare cu mașina prin oraș, iar doamna a poftit la o șaorma. Din păcate însă n-a avut răbdare să stea la rând. „Vă place șaorma… Aș fi oprit și eu sincer, dar e mult prea aglomerat”, s-a destăinuit Gabriela.

Ce-i face bebe în fiecare seară

Cu ceva timp în urmă, Dani a mărturisit în direct și ce îi face Luca Tiago în fiecare seară. În plus, vedeta a afirmat că soacra vrea ca cel mic să devină… popă.

“Mi-a zis doamna doctor că bebelușul poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă.

Până la barbă mă ia…  Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă…. Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine. (…) Soacra mea a zis că vrea ca bebelușul să se facă popa, iar după ancheta Recorder i s-a intărit ideea. Și bunica mea voia ca eu sa fiu popă”, a povestit cu umor prezentatorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre