Simona Ionescu / Redactor Șef

Gelozia lui Ilie Năstase nu are limite. Iată ce metodă a găsit pentru a-și controla soția

Gelozia lui Ilie Năstase nu are limite. Iată ce metodă a găsit pentru a-și controla soția
De când s-au căsătorit, în anul 2019, Ilie Năstase și Ioana când se ceartă, când se împacă, iar fostul sportiv continuă să fie gelos.

Și-a luat nevastă frumoasă, de aceea Ilie Năstase are grijă să nu i-o fure cineva. Ce face afaceristul când pleacă de acasă.

Ori de câte ori pleacă cu afaceri, Ilie Năstase stă stresat ca nu cumva nevasta să facă vreun lucru necugetat. Și pentru că e un bărbat gelos, o sună pe cameră video ca să vadă cât de cuminte e și pe unde umblă frumoasa lui nevastă. Recent, cei doi s-au mutat într-o vilă superbă unde, Ioana s-a gândit că are loc destul să-și aducă și calul.

Ioana Năstase adoră caii

„Are curte, tot ce-i trebuie. Aici vom locui împreună”

„Mereu i-am spus-o, din partea mea are toată libertatea, să facă ce vrea. Chiar și în viața de zi cu zi. Dacă el simte să meargă undeva, să meargă. Dar el nu prea mă lasă. Mă sună pe camera video când e plecat. Aici nu prea e corect. Dacă eu te las pe tine și nu te deranjez, te las să fii relaxat, tu de ce o faci.

Vrea să vadă unde sunt, dacă sunt în casă sau sunt plecată. (…) Vreau să cumpăr o casă și am rugat proprietarul să mă lase două-trei luni să văd dacă mă acomodez. Are curte, tot ce-i trebuie. Aici vom locui împreună. Urmează să o și cumpăr, chiar ieri am stabilit că vom face demersurile principale. Are mansardă, livingul destul de mare.

Ilie e gelos pe frumusețea de soție…

„De fiecare data când îmi cumpăr câte o casă, trebuie să simt că acolo îmi e locul”

Eu îmi doream foarte mult o căsuță aici, în Otopeni, într-o zonă drăguță. Casa e ceea ce-mi doream. E superbă. Cred că are loc și căluțul, dacă-l bag prin spate. Chiar mă gândeam ca în curte să luăm și un cățel frumos, un Labrador. Când am ceva de făcut, nu mă las până nu termin. Ilie a mers cu mine la cumpărături.

De fiecare data când îmi cumpăr câte o casă, trebuie să simt că acolo îmi e locul. Chiar a venit și fi-miu, să vadă dacă-i place. Și a zis da de când a intrat. Le facem pe rând, mai o piscină, mai ce ne dorim”, a declarat Ioana Năstase pentru Cancan.

Ilie și Ioana Năstase, mai îndrăgostiți ca niciodată…

Ioana nu vrea să facă afaceri cu soțul său

Recent, Ilie i-a propus să devină parteneri într-o firmă, dar Ioana a refuzat, pentru că nu-i place să se bage în afacerile soțului. „De când m-a cunoscut, Ilie nu m-a luat de la colțul străzii. Eu aveam un apartament pe malul lacului, aveam o mașină frumoasă, aveam tot ce-și poate dori o femeie.

Am și eu afacerea mea. Dacă el a vrut să-mi ofere ceva, i-a oferit soției lui. Eu între timp, am mai achiziționat ceva. Am unde să stau, slavă Domnului. Am apartamente, am casă la mama. Eu muncesc pentru tot ce am. Nimic nu cade din cer. Întotdeauna bănuții strânși i-am investit în imobiliare, nu i-am cheltuit aiurea”, a mai spus bruneta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre