Simona Ionescu / Redactor Șef

Gemenii prințului de Monaco, Gabriella și Jacques, au atras atenția la Jocurile Olimpice de la Paris. Apariție rară a familiei monarhice

Gemenii prințului de Monaco, Gabriella și Jacques, au atras atenția la Jocurile Olimpice de la Paris. Apariție rară a familiei monarhice
Gemenii Jacques și Gabriella de Monaco au fost surprinși în tribunele Jocurilor Olimpice de la Paris, unde și-au demonstrat relația fraternală. Cei doi copii, împreună cu părinții lor, Prințul Albert II și Prințesa Charlène, au fost o prezență remarcabilă la evenimentul mondial, împărtășind momente distractive și emoționante. Apariție rară a familiei monarhice.

Imaginile gemenilor care râdeau și reacționau la performanțele sportivilor au evidențiat bucuria și solidaritatea lor, emoționând spectatorii.

Prințul Albert de Monaco cu familia
Prințul Albert de Monaco cu familia la JO 2024 de la Paris

De asemenea, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco au participat și la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vineri, 26 iulie alături de părinții lor. Înainte de eveniment, gemenii de nouă ani au fost zăriți la Paris împreună cu Prințesa Charlene, Prințul Albert și membrul Comitetului Internațional Olimpic, Sergey Bubka. Copiii au purtat poncho-uri pentru a se proteja de ploaie în timpul vremii grele.

Charlene de Monaco a fost înotătoare
Charlene de Monaco a fost înotătoare și a participat la JO din 2000

Luna trecută, cuplul regal a purtat flacăra olimpică în timpul unei opriri în Monaco. Ambii sunt foști competitori olimpici; echipa de înot a lui Charlene s-a clasat pe locul șase la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, iar ea s-a retras în 2007 după ce s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de la Beijing.

Prințul Albert a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă ca membru al echipei de bob a Monaco, este membru al IOC din 1985 și acum servește ca președinte al Comitetului Olimpic Monegasc.

Prințul Albert i-a felicitat pe sportivii români

Joi, 1 august, România a adăugat o nouă medalie de aur la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, după ce echipa de canotaj formată din Marian Florian Enache și Andrei Sebastian Cornea a câștigat proba de dublu vâsle masculin. Ceremonia de înmânare a medaliei a avut loc în prezența Prințului Albert de Monaco, care i-a premiat pe campionii români.

Prințesa Charlene a dezmințit zvonurile despre divorț

La sfârșitul anului trecut, prințesa de Monaco, tăcută până atunci la știrile care apăreau în presă despre despărțirea ei de prințul Albert, a avut o primă reacție mai amplă. În primul său interviu acordat în presă, prințesa Charlene de Monaco, fostă înotătoare olimpică, a ripostat la zvonurile care vorbeau despre tensiune în cuplul regal. Ea a insistat că alături de prințul Albert este „senină și fericită”.

Prințesa Charlene de Monaco a contestat informațiile potrivit cărora locuiește în Elveția și își vede soțul doar cu programare. Afirmațiile ei vin în contextul în care prințul Albert, în vârstă de 66 de ani, și-a apărat la rându-i căsătoria într-un interviu acordat presei italiene.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre