Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea aspiră la un rol în filmul Familia Adams, care se va filma în România

George Burcea aspiră la un rol în filmul Familia Adams, care se va filma în România
Au trecut prin multe împreună și, chiar dacă unii i-au văzut despărțiți, George Burcea și Viviana Sposub merg pe același drum.

Au învins problemele, nu au băgat în seamă nimic din ce vorbește despre ei și au rămas un cuplu închegat. Ce planuri de viitor are George Burcea.

George Burcea aspiră la un rol în filmul Familia Adams, care se va filma în România

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că George Burcea și Viviana Sposub nu mai sunt împreună. Chiar dacă în general e destul de rezervat cu viața personală, actorul a dat lămuriri și a explicat tot adevărul. În exclusivitate pentru Cancan, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit despre proiectul la care lucrează și la ce aspiră în viitor.

George a avut doar cuvinte frumoase la adresa Vivianei, despre care spune că n-a lipsit nici o secundă în ultimul an din viața lui și pe care o iubește enorm.

„Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea”

„Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei. Căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea. Iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.

Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist. În acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%”, a afirmat actorul.

Este drept, el nu a explicat de ce Viviana a șters pozele cu ei doi de pe Instagram. Probabil că va ieși public și iubita să ne spună.

Ce va face Burcea în America

Cât privește viața profesională, Burcea spune că se concentrează în acest moment la romanul său de debut „Scrisoare către Ceaușescu”. Și se ocupă și de filmul de lungmetraj scris după același roman. În același timp, actorul a afirmat că mai are un proiect genial în America.

De altfel, cu puțin timp în urmă, George și-a întrebat fanii pe InstaStory ce personaj i s-ar potrivit dacă ar juca în serialul de comedie Familia Addams, care se filmează în România. Aspiră oare George Burcea la un rol într-o peliculă atât de importantă?

„Mai am un proiect genial în America”

„(…) Chiar astăzi am făcut ședința foto împreună cu mama, pentru romanul meu de debut intitulat «Scrisoare către Ceaușescu», care va fi lansat în luna septembrie. De asemenea, lucrez în paralel la filmul de lungmetraj scris după romanul pe care l-am menționat, o iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am. Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. (…) Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America.

Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, a declarat Borcea pentru Cancan. În ceea ce o privește pe Viviana Sposub și George Burcea aceasta își dorește să fie o mamă tânără. „(…) Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega-bogată, o să fac cinci”, a afirmat Viviana Sposub, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre