Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea fierbe. Iubitul Andreei Bălan e tot mai atașat de fiicele lui. Video

George Burcea fierbe. Iubitul Andreei Bălan e tot mai atașat de fiicele lui. Video
La un an de relație cu tenismenul Victor Cornea, Andreea Bălan se pregătește serios să fie dusă a doua oară în fața altarului. A spus-o răspicat, așteaptă să fie cerută în căsătorie. Acesta ar fi doar un detaliu „logistic”. Ea și Victor formează deja o familie.

În timp ce iubitul Andreei Bălan este tot mai atașat de fiicele ei, sentimentul e reciproc. Pe de altă parte, George Burcea, tatăl micuțelor, fierbe: el nu petrece la fel de mult timp cu Ela și Clara care sunt de-a dreptul topite după noul partener al mamei lor.

Victor Cornea a primul iubit al Andreei Bălan care a fost inclus în familie încă de la început, semnă că pentru vedetă a fost clar că, în persoana lui, și-a găsit cu adevărat sufletul pereche. De altfel, ea a și povestit că, dincolo de pasiune și cele lumești, sunt uniți spirituali. De la spiritualitatea a pornit totul între ei, după cum a mărturisit și tânărul tenismen.

George Burcea poate fi invidios pe Victor Cornea pentru relația cu fiicele lui

Între Andreea Bălan și Victor Cornea este o diferență de 10 ani, în favoarea tânărului. Andreea a mai îmbrăcat rochia de mireasă. Ea a fost soția actorului George Burcea, iar din mariajul lor au venit pe lume cele două fetițe. Divorțul celor doi a fost dureros și s-au spus lucruri grele.

George Burcea și Viviana Sposub se distrează mereu de minune cu fiicele Andreei Bălan (Instagram)

În prezent, și tatăl fetelor și-a găsit perechea potrivită, în persoana fostei fete de la Meteo, Viviana Sposub, mai tânără și ea, cu 10 ani decât iubitul ei. Ea a intrat rapid în viața fetițelor lui George Burcea, s-au împrietenit imediat și nu puține au fost momentele în care aceasta a dezvăluit imagini din timpul petrecut împreună.

Micuțele par însă de-a dreptul acaparate acum de plăcerea de a petrece timp cu iubitul mamei lor. De altfel, la inițiativa acestuia, ele au început să deprindă primele mișcări de tenis, cu el, în curtea casei. Iar pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună, au fost înscrise și la cursuri de tenis cu antrenor, pe care le frecventează de două ori pe săptămână, după cum a mărturisit Andreea Bălan.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre