Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea, îmbătat de Hollywood. O vrea pe Catherine Zeta Jones să joace în filmul său. N-a uitat-o nici pe Viviana

George Burcea, îmbătat de Hollywood. O vrea pe Catherine Zeta Jones să joace în filmul său. N-a uitat-o nici pe Viviana
George Burcea a terminat de filmat pentru mini-serialul „Familia Addams”, în regia lui Tim Burton.

George Burcea are planuri mari și abia așteaptă să dea drumul la filmări pentru documentarul său despre violența în familie.

George Burcea țintește sus. O vrea pe Catherine Zeta Jones să joace rolul principal în filmul său. N-a uitat-o nici pe Viviana

A avut mare noroc în pandemie și a prins rolul vieții sale în Familia Addams. Într-un interviu acordat Ego, el a povestit câte emoții a avut atunci când l-a întâlnit pe inegalabilul regizor.  „Îți spun sincer, prima oară când m-am pierdut nu a fost când m-am întâlnit cu Catherine Zeta-Jones, ci la al doilea casting cu regizorul, cu Tim Burton.

Îl admiram de 100 de milioane de ani, îi văzusem toate filmele și în momentul în care m-au chemat la Buftea la casting am băut vreo 4 cafele înainte. Îl vedeam cum se plimbă cu pălăriuța aia a lui și cățelul. Când l-am văzut am început să tremur, am băut vreo 4 cafele, am fumat vreo 10 țigări, asta în decurs de 10 minute, una după alta. Chestia este că, după 5 minute, după ce am vorbit cu dumnealui, și mi-a zis că este rolul meu, eu sunt pentru, am răsuflat ușurat”, s-a destăinuit acesta.

Ce rol va avea Viviana

Cât privește proiectul filmului său, fostul soț al Andreei Bălan spune că nu se grăbește, pentru că vrea ca totul să iasă ca la carte. Nu îmi doresc așa pe repede înainte. Mai e destul de mult timp până când vom filma, însă să știi că nu este un film din ăla de autor de să te plictisești la el. (…)

Este un film despre violența domestică, un film care interesează pe foarte multă lume, atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Cred foarte mult că prin prisma poveștii și prin prisma actorilor pe care îi am în distribuție va fi un film interesant. Dar, stai să mai adunăm bani, să-l filmăm.

Am actorii, am scenariul, am locație”, a spus actorul. Surpriza vine abia acum, pentru că și-ar dori enorm dacă minunata Catherine Zeta Jones ar accepta să joace rolul mamei. „Unul dintre actori este și Viviana, dar să vedem că poate în toamnă o să avem o surpriză. O să-i propun lui Catherine Zeta-Jones. Dacă îmi dai două milioane de euro o iau pe Catherine Zeta-Jones în rolul lui mama”, este de părere Burcea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre