Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea, ping-pong dur cu Andreea Antonescu: „O joacă la TV că e sfântă, dar în viața reală…”

George Burcea, ping-pong dur cu Andreea Antonescu: „O joacă la TV că e sfântă, dar în viața reală…”
Acuzele nu se mai termină între George Burcea și Andreea Antonescu. Cântăreața a făcut mai multe comentarii extrem de acide la adresa fostului soț al Andreei Bălan, iar acesta a uitat de politețe și menajamente și o face cu ou și cu oțet.

Burcea i-a răspuns Andreei Antonescu într-o postare pe o rețea de socializare. Are o o părere foarte proastă despre fosta parteneră de trupă a fostei sale soții. O consideră, nici mai mult, nici mai puțin decât o femeie „fără demnitate”. El consideră că Antonescu nu este corectă.

„Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi… dar totuși… Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac  fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală.

Sunt așa cum îi vedeți aici (n.r. Burcea face referire la clipul în care Andreea Antonescu, în stare de ebrietate, ar fi sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de iubitul său). Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a scris George.

Antonescu l-a atacat dur în emisiune

Postarea a determinat-o pe Andreea Antonescu să lase și ea menajamentele deoparte. În emisiunea „Ferma”, cântăreața a spus exact ce crede despre fostul soț al Andreei Bălan și a făcut declarații extrem de acide la adresa acestuia.

„Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea.

A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a spus solista. Tot ea a postat, o imagine cu prietena e, Andreea Bălan și fiica ei care a avut aniversarea zilele trecute, menționând, tot cu atac la Burcea: „Cu și despre familie!”

Sursa foto: Instagram

Măruță i-a dat o lecție Biancăi Drăgușanu, în direct: „Eu vreau să-ți salvez onoarea!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre